Google Adsense kanggo Feeds

Katon yen Google terus nyaring Google Adsense kanggo Feeds. Muga-muga, bakal tambah cepet lan bakal dirilis maneh. Nyelehake konten pariwara ing feed RSS beda banget karo kaca web. Kanthi kaca web, Google kanthi dinamis bisa nggawe pariwara nggunakake JavaScript. Nanging, kanthi RSS, JavaScript ora diidini. Google ngembangake babagan iki kanthi nggunakake gambar sing digawe karo peta gambar.

Google Adsense kanggo Feeds

Nalika feed mbukak lan nggawe panjaluk gambar, Google kanthi dinamis nggawe gambar kasebut kanthi cepet. Iki kudu ditindakake kanthi cara iki supaya bisa ngontrol anggaran Pengiklan. Kanthi tembung liyane, yen aku duwe anggaran $ 100 - nalika nggunakake anggaran kasebut, seperangkat pariwara kudu diwenehake kanggo wong sing mbesuk feed.

Adsense kanggo Feeds - Rincian

Barang sing penasaran yaiku pilihan saka Blogger utawa Movable Type. Napa ana kendala ing platform tartamtu? Apa ana kendala? Kayane teknologi iki bisa ditambah menyang situs sing diaktifake RSS. Minangka kanggo Google, ora akeh banget informasi sing kasedhiya ing situs kasebut.

Aku ngarep-arep mlebu Adsense for Feeds yen kasedhiya. Yen sampeyan duwe informasi tambahan - wenehi komentar ing komentar.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.