Iklan ing Kaca Ngarep?

pariwara ing kaca ngarep

Persepsi kasunyatane. Aku mesthi percaya manawa, ing sawetara ombone, iki bener. Pemahaman karyawan minangka kasunyatan saka perusahaan utawa bos sing digunakake. Pemahaman pasar yaiku babagan cara nanggapi saham. Persepsi pelanggan babagan sukses perusahaan sampeyan.

Pangertosan babagan sukses blog yaiku kepiye carane monetisasi.

Nalika ndeleng sak jaring, ana sawetara sing ojo percoyo monetisasi bloge, Lan sawetara sing do. Nalika aku ndeleng saben situs iki ngowahi gaya lan nambah pariwara, luwih akeh pamaca kaya penghasilane.

Apa sampeyan milih agen real estate sing nyopir Cadillac utawa Kia?

Mbokmenawa ora. Persepsi kasunyatane. Sanajan situsku isih sukses, wis wayahe aku nindakake perkara kanggo lulus menyang level sabanjure. Semono uga akeh perusahaan sing nyedhak aku kanggo ngiklanake ing situsku lan aku ora duwe kamar, uga ora ana sistem sing cukup kanggo nglacak pariwara kasebut. Dadi - aku nindakake sawetara tema.

Martech Zone Tata letak 3 kolom

Nanging, aku nindakake sawetara tema kanthi tliti. Aku pengin nyedhiyakake papan sing apik kanggo perusahaan sing pengin sponsor situs kasebut, nanging aku ora pengin nyuda konten kasebut. Akeh blog sing wis monetisasi sing sejatine dak deleng pemblokiran para maos nglacak konten kanthi pariwara. Aku percaya yen ngganggu lan ora perlu. Aku pribadi ngremehake nggulung iklan kanggo konten, mula aku nggunakake aturan emas nalika ngetrapake iklan ing blogku dhewe.

Iklan kasebut minangka 125px khas dening 125px, standar sing cukup apik kanggo pariwara lan ditemokake kanthi akeh Komisi Junction lan Gandha. Nalika posisi kasebut ora digunakake dening sponsor nyata, aku bisa ngisi iklan saka salah sawijining layanan kasebut utawa kanthi iklan kosong.

Yen iki nesu, muga-muga ora bakal ilang dadi pembaca. Ing RSS feed biasane duwe siji sponsor ing sisih ngisor, nanging sampeyan bakal nemokake luwih akeh pariwara ing kana. Semono uga ngerti manawa aku rutin nolak pengiklan. Minggu iki aku ditekani karo wong sing pengin mbayar kanthi apik kanggo nggawe pariwara. Nalika nindakake riset (aka: Google), aku nemokake manawa dheweke disepelekake ing Internet amarga nggawe adware lan spyware. Aku ngandhani manawa aku ora bakal ndhukung organisasi sing nggunakake teknik penipuan kaya iki.

Siji cathetan pungkasan, kanca-kanca terus komentar babagan 'glamor shot' ing header. Ana sing entuk ora becik babagan iki. Persepsi kasunyatane, mula aku njupuk gambar bengi-bengi nganggo kamera MacBookPro iSight lan dakpoto menyang header. Iki carane paling sampeyan ngerti aku ... grey lan esem!

23 Komentar

  1. 1

    Nggoleki Doug apik! Sampeyan bener, pariwara kasebut ora ngganggu. Ditambah maneh, aku seneng gaya anyar. Seger banget.

  2. 2

    Doug,

    Biasane aku maca blog sampeyan liwat RSS, nanging dina iki aku kudu ndeleng desain ulang.

    Hmm… kanggoku saiki katon rame banget, lan utamane iklan flash sing kedhep minangka gangguan kanggo maca klempakan. Dheweke terus nyoba narik kawigaten saka teks kasebut.

    Nalika aku ora nentang monetisasi blog, aku ndhukung menehi Teks papan. Whitespace minangka kanca, lan dudu prekara sing kudu diisi karo pariwara.

    http://weblogtoolscollection.com/archives/2007/11/15/lessons-from-eye-tracking-studies/

    Minangka potret sampeyan, aku ngira bisa diduweni saka sawetara karya digital gelap (aka. Photoshop utawa sing padha). Wernane katon rada ringkih, lan ana sisih aneh sing katon aneh banget. Kayane sampeyan ora bisa ndeleng langsung menyang kamera, cukup dipateni. Bebarengan karo putih putih ing sacedhake sirah, iki menehi perasaan kaya guru.
    Aku bakal njupuk foto maneh nganggo kaos sing cocog karo skema warna blog sampeyan. Motret potret nganggo lensa sing luwih dawa, menehi kontras liyane. Mungkin lampu kilat sithik, kanggo mripate.

  3. 3

    Thanksgiving, Doug. Aku seneng gambar glamourmu, nanging aku uga seneng nembak anyar, mesthine luwih akeh nuduhake eseman pribadi sampeyan. Aku seneng format anyar uga. Aku bisa nglirwakake pariwara yen pengin, utawa ndeleng yen pengin, sing kudune kudune.

    Cheers,
    Jules

  4. 4

    Sugeng Thanksgiving!

    Pancen teknik sing apik sing sampeyan gunakake ing kene. Napa ora nggunakake adserver? Aku yakin manawa pengiklan sampeyan bisa nglacak klik dhewe 🙂

  5. 5

    Hei Doug, nuwun sewu babagan video kasebut ing feed Google .. * oops *

    Aku ngerteni sampeyan wis kasedhiya sawetara ruang iklan. Apa sing digoleki? Tembak email yen sampeyan duwe kesempatan.

    Aku duwe video sing bakal ngasilake dhuwit Luwih akeh tinimbang penjualan buku Jaime sing udakara $ 70,000 sing ngidini dheweke menang Jutawan Internet Sabanjure.

    Coba deleng yen sampeyan duwe kesempatan.

    Sugeng Dina Turki!

    • 6

      Hai Thor,

      Kaca Pariwara saiki wis siyap!

      Aku bakal yakin bisa nyekel video kasebut, aku seneng banget karo blog sampeyan.

      Matur nuwun! Lan muga-muga sampeyan wis ngalami musim preinan!
      Doug

  6. 7

    Hai Doug,

    Iki sejatine minangka kunjungan pertama ing situs sampeyan dadi aku ora bisa menehi komentar babagan tata letak sing lawas. Aku seneng tata letak sing anyar, katon seger lan resik tanpa pariwara.

    Aku ora yakin duwe foto ing blog sampeyan. aku kira bakal dadi pengalaman sing luwih pribadi yen sing maca bisa ndeleng sapa sejatine sampeyan.

    Muga-muga sampeyan bisa ngisi luwih cepet pariwara ing kolom sisih kiwa!

  7. 8
  8. 9

    Owahi sawetara suntingan - sawetara adhedhasar umpan balik:

    1. Photoshopping sawetara warna ing gambar.
    2. Dikirim ing Kaca Tarif Pariwara

    Siji bab sing sampeyan bisa ora ngerteni yaiku aku ora bener-bener nggunakake ruang blog nalika ngrancang tata letak iki.

    Nyatane, konten sing sejatine rada akeh. Aku mung nggedhekake jembaré tata letak saiki. Aku uga nyuda ukuran header supaya masarakat bisa nyedhaki konten kanthi luwih cepet.

    Matur suwun kula aturi ngandhani apa sing sampeyan pikirake!
    Doug

  9. 10

    Sampeyan bisa uga ora penting banget kanggo sampeyan, nanging sampeyan wis kelangan aku dadi maca. Aku wis suwe rasane ora betah amarga ana pengkomersialisasi web lan blog umume lan dak kira wis wayahe aku miwiti hubungane karo bagean internet. Dadi, ya, pamit dak kira; Aku seneng nginep ing kene, nanging saiki aku ngrasakake pesona mati klelep amarga akeh dhuwit kanggo njaluk dhuwit. (Lan, minangka aside; iklan Link Link Konten kudu dadi salah sawijining bentuk pariwara paling ala sing wis ditemokake)

    • 11

      Hai Myk,

      Aku matur nuwun amarga sampeyan wis ngerti lan nuwun sewu sampeyan lunga. Aku ora njaluk sapa menehi dhuwit, nanging ora nganggep dosa yen menehi saran kanthi gratis lan nyoba monetisasi blog kanthi kapasitas sing paling lengkap.

      Aku ngira sawetara wong nganggep aku sugih utawa adhedhasar kesuksesan blogku. Minangka bapak siji saka loro, kanthi siji ing kampus, aku bisa njamin manawa ora. Aku kelas menengah padhet, ora duwe omah (durung), lan kerja keras kanggo nyimpen dhuwit kanthi tabungan. Yen aku bisa entuk sawetara atus dolar luwih saka blog saben wulan, ora bakal ngentekake omah plancongan utawa mobil mewah ... mula bakal luwih gampang mbayar kuliah anakku.

      Matur nuwun kanggo nongkrong anggere sampeyan duwe!
      Doug

      • 12

        Aku setuju karo sampeyan babagan Doug sing siji iki. Aku ora ngerti kepiye wong kaya Myk bisa ngarepake blog lan situs web liyane bakal ngirim konten sing migunani tanpa nggawe dhuwit sawetara.

        Yen sampeyan John Chow iku siji - mesthine dheweke bakal entuk sawetara rencana monetisasi. Nanging kaya komentar sampeyan ing ndhuwur Doug, sampeyan mung bapak kelas menengah (kaya aku) sing nyoba nggawe putra sampeyan kuliah. Aku ngerti banget lan ngormati kekarepan sampeyan supaya entuk dhuwit sithik saka blog sampeyan. Kanthi kabeh konten sing sampeyan wis sedhiyakake kanggo para sing maca, sampeyan paling ora entuk.

        • 13

          Pisanan, Brandon, wong kaya Myk - boooh

          Aku ngomong kanggo aku lan aku dhewe, mula aja nggawe aku katon kaya sing nggawe pernyataan umum.

          Kanggo masing-masing yaiku apa sing dakkarepake. Nanging sampeyan ngerti, aku uga diidini milih Blog sing dakwaca lan sing ora dakkirim, lan menehi ngerti Douglas sebabe.

          Pungkasan, aku milih Agen real estate sing ora bakal takon apa aku nyoba merek obat cukur mulut paling anyar, utawa yen aku ngrasakake sosis sing enak tenan iki. nalika nyoba adol omah kanggo aku - nanging, maneh, iku mung pilihan pribadi.

          (Aku uga bapak, lan saiki aku siji-sijine sing nggawa dhuwit, mula aku ora bakal golek dhuwit, aku mung ragu yen iki cara sing bener.)

          • 14

            Aku kudu tetep gabung karo Doug ing kene; sampeyan ujar manawa sampeyan ora yakin manawa pariwara minangka cara sing bener kanggo ngasilake bathi adhedhasar upaya signifikan sing diinvestasi Doug ing blog, nanging sampeyan ora menehi saran babagan strategi monetisasi alternatif. Dadi aku nantang sampeyan Myk; yen iki dudu cara sing bener, kepiye menehi saran marang Doug cara sing 'bener', lan cara sing bisa uga finansial?

          • 15
          • 16

            Sampeyan ngerti, Mike, aku ora setuju yen blog kudu duwe strategi monetisasi sakabehe. Nuwun sewu, pancen padha karo aku. Pancen ora ana gunane kanggo debat babagan iki.

            Lan muga-muga aku ora nemoni saran yen Doug kudu ngowahi apa-apa nggo aku. Dheweke ora kudune. Dheweke kudu nindakake apa sing dianggep bener kang blog.

            Lan padha, aku kudu duwe hak milih; utawa ora, kaya kedadeyan ing kene.

            Mungkin komentarku nalika ngukum dheweke. Sing dudu sing dakkarepake. Bener, aku ora seneng karo alangane strategi monetisasi wis pindhah menyang ngarep blogging. Dadi, yen iki cara blog iki arep, ora apa. Ora mung sing dakkarepake saka blogging lan aku duwe hak tumindak miturut perasaan.

            Minangka kanggo nantang aku. Lha ... ayo padha ndeleng. Aku penting banget kanggo ngerti, manawa aku dudu salah sawijining wong sing pengin barang gratis. Aku ora download musik, aku ora download film.

            Jarene. Aku seneng mbayar ragad langganan kanggo blog iki (kajaba, kaya $ 300 saben wulan). Saiki, aku ngerti yen bakal ana legiun wong sing njerit ora ana cara amarga internet lan gratis.

            Lho, iyo. Simpen gratis kanggo iklan sing ngganggu lan popup texlink Aku ora teka mrene.

            Apa ana iklan ing buku sing diwaca?

            Aku ora seneng iklan ing TV-Seriesku. Makane aku tuku DVD. Aku ora seneng lungguh setengah jam pariwara sadurunge film diwiwiti, mula aku tuku DVD.

            Aku ora pracaya kabeh gratis kanthi biaya mutilasi blog kanthi iklan pihak katelu sing ora apik.

            I am siyap nglampahi arta. Mung aku luwih seneng menehi langsung menyang Doug, tinimbang liwat "klik liwat saluran" sing teduh.

          • 17

            Myk,

            Aku mesthi empati karo sudut pandang sampeyan lan ngurmati kejujuran sampeyan. Nalika wong-wong kaya Facebook lan YouTube miwiti proses monetisasi, aku mula ora mripat.

            Aku ora bakal mbantah manawa 'beda' amarga blogku - aku mung ngarep yen a) bisa ngasilake luwih akeh dhuwit lan bisa digunakake! lan b) Aku mikir ana persepsi karo blog sing wis monetisasi manawa 'sukses'.

            Siji cathetan pungkasan: Tombol "Tuku Me Starbucks" bisa nggawe aku udakara $ 25 sajrone 6 wulan kepungkur - mula gaweyan golek dhuwit 'langsung' dakwujudake. 🙂

            Muga-muga sampeyan tetep bisa - sampeyan bakal nambah akeh obrolan ing kene!

            Kanthi Ngormati,
            Doug

          • 18
        • 19

          @Myk: Sampeyan ngerti, Mike, aku ora setuju yen blog kudu duwe strategi monetisasi. Nuwun sewu, pancen padha karo aku. Pancen ora ana gunane kanggo debat babagan iki.

          Aku ora bakal mbantah. Pendapat sampeyan lan aku siji sing yakin sampeyan duwe hak. Mesthi aku mikir sampeyan ora realistis, lan aku uga duwe hak kanggo mratelakake panemume, nanging kalorone minangka pendapat lan ora ana sing bisa * diperjuangake, bener? 🙂

          @Myk: Apa ana iklan ing buku sing sampeyan waca?

          Ya, dheweke diarani "Majalah". 🙂

          Sing ironis yaiku aku wingi neliti pariwara ing majalah lan nemokake riset ing magazine.org sing nuduhake kabeh statistik nuduhake manawa akeh pamaca majalah ndeleng pariwara kasebut minangka komponen penting ing majalah kasebut, luwih-luwih nalika pariwara kasebut target kanggo pamaca.

          Aku ora seneng iklan ing TV-Seriesku. Makane aku tuku DVD. Aku ora seneng lungguh setengah jam pariwara sadurunge film diwiwiti, mula aku tuku DVD.

          Sampeyan mbandhingake apel lan jeruk kanthi macem-macem cara. Aku bisa ngandhani yen sampeyan ora seneng karo iklan amarga sampeyan wis seneng ora seneng, nanging akeh wong sing ora seneng, kaya aku, amarga pariwara TV ngetrapake wektu. Iklan blog luwih ora ngganggu tinimbang lan (kajaba pariwara pop-up) ora mbuwang-mbuwang wektu wong, kajaba wong sing milih nggunakake wektu kanggo mikir. '-)

          @Myk: Aku ora yakin bisa mbebasake blog sampeyan kanthi pariwara ngilangi blog kanthi pariwara pihak katelu sing elek.

          Uga kanggo akeh blog: "Kejaba kuwi Bu Lincoln, kepiye lakone?"

          @Myk: Aku siyap mbuwang dhuwit. Mung aku luwih seneng menehi langsung menyang Doug, tinimbang ndelok? Klik liwat saluran ?.

          Pendapatku sampeyan kalebu minoritas drastis. Yen ora, bisa uga Doug lan blogger liyane nggawe infrastruktur sing dibutuhake kanggo nyengkuyung pilihan kasebut, nanging kudu dadi pilihan amarga mesthine luwih saka 90% ora bakal mbayar. Aku sangsi ana cukup akeh wong sing bakal nggawe pembangunan infrastruktur kaya ngono, nanging aku bisa uga salah lan aku mesthi ora bakal ngalangi aku kanggo mblokir sesuatu sing dikarepake wong liya.

          @Myk: Bener, aku ora seneng yen strategi monetisasi wis maju dadi blogging. Dadi, yen iki cara blog iki arep, ora apa. Ora mung sing dakkarepake saka blogging lan aku duwe hak kanggo tumindak miturut perasaanku .... Aku seneng mbayar biaya langganan kanggo blog iki (kajaba, kaya $ 300 saben wulan). Saiki, aku ngerti yen bakal ana legiun wong sing njerit ora bisa amarga internet lan gratis.

          Sampeyan pancen duwe hak tumindak miturut perasaan sampeyan, yen tumindak sampeyan sah! (umpamane, omah-omah Doug sing mbebayani ora bakal dadi cara sing cocog kanggo tumindak kaya ngono. 🙂 Nanging minangka wong sing seneng sinau fitrah manungsa, rasa sampeyan kategorine. Kayane sampeyan wis nggandheng aspek kasebut soko sing transisi lan saiki wis luwih mekar sampeyan ora seneng sanajan sampeyan tetep tetep ora bisa diwiwiti.

          Sejarah wis akeh conto sing ora disenengi, lan kabeh dadi cathetan ing sejarah. Contone, ana sing sengit karo CD amarga luwih milih vinil, nanging rasa ora senenge ora bakal ngalangi transisi musik sing dienkode kanthi digital. Wong sing sengit pariwara ing blog ora bakal nggawe blog dibalekake maneh; blogging akeh banget alangan supaya bisa ditindakake kanthi apik (aku ngerti, aku nyoba lan aku ora nindakake kanthi apik!) manawa masarakat butuh insentif ekonomi kanggo nindakake kanthi apik. Lan amarga kabeh pilihan liyane wis diwaca, model langganan ora bisa digunakake, nanging model pariwara ora bisa digunakake. Malah New York Times wis pindhah menyang pariwara; NYT nemokake manawa manungsa waé luwih migunani tinimbang nglindhungi: http://www.mikeschinkel.com/blog/attentionhasbecomeworthmorethanprotection/ (Nanging sampeyan ora pengin nuruti tautan amarga aku duwe iklan ing kaca kasebut.)

          Oalah, intine ing argumen sampeyan yaiku yen sampeyan ora seneng karo iklan mung nyebabake sampeyan (lan sing duwe perasaan sing padha) lan mengaruhi sampeyan negatif; IOW sampeyan sing ngilangi perasaan sing sampeyan pilih. Ana paribasan sing lawas, "Wong lanang ditendhang karo jackass. Dheweke nimbang sumber kasebut lan miwiti usahane. " Sampeyan bisa ngupayakake babagan pariwara ing blog lan nggawe sampeyan lara ati, utawa mung bisa nampa.

          Sampeyan ujar "Aja mbantah intine" mula sampeyan bisa uga mikir yen aku iki udur. Aku ngrembug babagan masalah nesu babagan prekara sing wis berkembang lan ora bakal ganti cara lawas lan kepiye mung nyuda kualitas urip kanggo wong sing nesu. Dadi umume, yen sampeyan sinau nampa evolusi iki, sampeyan bakal dadi wong sing luwih bahagia.

          FWIW.

  10. 20
  11. 21

    LOL! Kiriman sampeyan kaya sampeyan nyoba mbenerake posisi sampeyan kanthi rada kakehan! '-) Nggawe masalah gedhe mung narik kawigaten kasunyatan. Cukup lakonana lan terusake. Yen wong pengin ngganggu, mula masalahe.

    BTW, luwih becik nggunakake pemilik Kia kanggo agen real estate; Aku bakal ngerti yen dheweke duwe kesempatan sing luwih etis. Kajaba iku, sapa sing nyetir Cadillac saiki uga duwe kelas? Ya, iku saliyane Kate Walsh… '-)

    • 22

      Pancen, Mike. Aku pancen pengin mbenerake pariwara kasebut - sadurunge aku ngritik wong sing nindakake iklan ing kabeh kaca ngarep. Nanging, aku pancen ngurus sawetara tema iki.

      Aku ora mikir ana hubungan antara bathi lan etika - lan aku seneng karo CTS sing anyar lan seneng nyopir… nanging bakal sawetara taun sadurunge aku mbuwang-mbuwang dhuwit ing mobil mewah - yen sadurunge.

      🙂

  12. 23

    Ups, maksudku ngomong "rasionalisasi"Dudu"mbenerake'… (Doh! 🙂

    Lan kanggo bathi & etika, bisa uga aku mung mikirake pendapat stereotip saka "rambut biru ing Cadillac"Rada kakehan (kutipan sing dijupuk saka iklan radio lokal babagan agen real estate sing paling akeh.)

    Oalah, blog sing apik (kajaba postingan iki '-p)

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.