Adphorus: Platform Iklan Facebook lan CRM Sosial

adphorus

Adphorus minangka platform Optimisasi Iklan Facebook sing bisa digunakake ing ndhuwur Pemasaran Facebook API lan CRM Sosial, ngidini sampeyan nambah investasi adhedhasar data pelanggan sing ana.

Adphorus fitur:

  • Dashboard sing Bisa Ditindakake - Gunakake dashboard kanggo nglacak kampanye lan KPI sampeyan.
  • Pemasaran Kinerja - nglacak konversi, ngoptimalake adhedhasar CPA, lan nyoba macem-macem klompok target, kreatif, kombinasi penempatan kanggo nyebabake asil nanggepi langsung.
  • Dhukungan Iklan Facebook Lengkap ndhukung kabeh model iklan Facebook lan opsi target. Sampeyan bisa milih panggonane (newsfeed, newsfeed seluler) kanthi gampang lan nggunakake jinis penawaran (CPC, CPA, oCPM) ing level iklan.
  • UI sederhana kanggo ndeleng data, model iklan lan kombinasi iklan sampeyan.
  • Dhukungan Ponsel - kabeh data penting karo sampeyan sawayah-wayah, lan tindakake tindakan kritis kaya ngaso kampanye, ngganti anggaran ing ponsel kanthi UI sing sederhana. Kasedhiya ing iPhone. Versi Android lan iPad diluncurake ing taun 2013 Q4.
  • Kontekstual - ngatur prasetel lan UI, nyaring lan nyorot informasi sing paling penting sing dibutuhake.

Adphorus lagi proses kualifikasi dadi Pangembang Pemasaran Preferensi (PMD) lan ngenteni nampa lencana Ads. Adphorus dununge ing Turki lan fokus kanggo ngluncurake wilayah EMEA.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.