Adobe XD: Desain, Prototype, lan Share karo Solusi UX / UI Adobe

Dina iki, aku nginstal Adobe XD, solusi Adobe UX / UI kanggo situs web prototipe, aplikasi web, lan aplikasi seluler. Adobe XD ngidini pangguna ngalih saka wireframes statis dadi prototipe interaktif kanthi siji klik. Sampeyan bisa ngganti desain lan ndeleng nganyari prototipe kanthi otomatis - ora perlu panyelarasan. Lan sampeyan bisa pratinjau prototipe, lengkap karo transisi ing piranti iOS lan Android, banjur bareng karo tim kanggo menehi saran cepet.

Adobe XD

Fitur Adobe XD Kalebu:

  • Prototipe interaktif - Ngalih saka desain menyang mode prototipe kanthi klik siji, lan sambungake artboard kanggo komunikasi aliran lan jalur aplikasi multiskreen. Sambungake elemen desain saka siji artboard menyang liyane, kalebu sel Repeat Grid. Tambah interaksi karo kontrol visual sing intuisi kanggo nyoba lan validasi pengalaman.
  • Nerbitake prototipe kanggo saran - Gawe link web sing bisa dituduhake kanggo entuk umpan balik babagan desain sampeyan, utawa lebokake ing Behance utawa kaca web. Pengulas bisa menehi komentar langsung babagan prototipe lan bagean desain tartamtu sampeyan. Sampeyan bakal diwenehi notifikasi nalika menehi komentar, lan mung bisa refresh browser kanggo ndeleng pangowahan sampeyan.
  • Cepet, serbaguna artboard - Apa sampeyan nggarap siji artboard utawa satus, XD menehi kinerja cepet sing padha. Desain kanggo macem-macem layar lan piranti. Pan lan zoom tanpa wektu tundha. Pilih saka ukuran sing wis ditemtokake utawa netepake dhewe, lan salin ing antarane artboard tanpa bakal kelangan elemen desain sampeyan.
  • Baleni Kisi - Pilih item ing desain sampeyan, kayata dhaptar kontak utawa galeri foto, lan nurunake kanthi horisontal utawa vertikal kaping pirang-pirang sing dikepengini - kabeh gaya lan jarak tetep tetep. Nganyari elemen sapisan lan pangowahan bakal dianyari ing endi wae.
  • Dhukungan lintas platform - Adobe XD ndhukung asli Windows 10 (Universal Windows Platform) lan Mac, kanthi aplikasi seluler pendamping kanggo Android lan iOS.
  • Panel Aset - Gawe warna lan gaya karakter supaya gampang digunakake maneh kanthi ditambahake ing panel Aset (sadurunge panel Simbol), sing kanthi otomatis kalebu simbol. Owahi warna utawa gaya karakter ing panel lan pangowahan bakal dibayangke ing dokumen sampeyan.
  • Simbol sing dibayangke maneh - Ngirit wektu nganggo simbol, elemen desain sing bisa digunakake maneh sing ngilangi kebutuhan kanggo nemokake lan nyunting saben conto aset ing dokumen. Nganyari siji lan bakal diupdate ing endi wae, utawa milih ngilangi conto tartamtu. Simbol bisa uga grafis vektor, gambar raster, utawa obyek teks, lan bisa uga digunakake minangka obyek ing Grid Repeat.
  • Perpustakaan Awan Kreatif - Kanthi integrasi Creative Cloud Library, sampeyan bisa ngakses lan ngetrapake gambar, warna lan gaya karakter sing digawe ing Photoshop CC, Illustrator CC, lan aplikasi Creative Cloud liyane saka njero XD, lan digunakake maneh ing endi wae ing dokumen sampeyan.
  • Inspektur Properti Kontekstual - Bisa ing ruang sing ora rame amarga saka Inspektur Properti sing ngerti kontek, sing mung nampilake opsi kanggo obyek sing wis dipilih. Ngowahi sifat kaya warna lan kekandelan wates, isi warna, bayangan, kabur, opacity, lan rotasi, lan opsi akses kanggo alignment, dimensi, lan Grid Baleni.
  • Navigasi kanvas cerdas - Gampang nggedhekake area desain sampeyan, utawa pilih pilihan ing artboard lan gunakake trabasan kanggo nggedhekake. Pan utawa zoom nganggo cara pintas mouse, touchpad, utawa keyboard. Lan entuk performa sing apik sanajan sampeyan duwe atusan papan seni.
  • Lapisan kontekstual - Tetep teratur lan fokus nalika ngatur desain kompleks amarga pendekatan kontekstual kanggo lapisan. XD mung nyorot lapisan sing ana gandhengane karo artboard sing lagi dienggo, supaya sampeyan bisa kanthi cepet lan gampang nemokake apa sing sampeyan butuhake.
  • Piranti pandhuan tata letak - Gambar elemen desain, nggunakake maneh, lan remix kanthi lancar nggunakake kisi cepet lan alat tata letak intuisi liyane sing mbantu sampeyan nggawe pangukuran relatif antarane obyek, topeng kanthi wujud, klompok, ngunci, nyelarasake, lan nyebarake elemen desain, lan liya-liyane.
  • Efek kabur - Cepet kabur obyek tartamtu utawa kabeh latar mburi kanggo ngganti titik fokus desain sampeyan, menehi ambane lan dimensi.
  • Gradien linier serbaguna - Gawe gradien linier sing apik kanthi nggunakake kontrol visual sing sederhana nanging tepat ing Color Picker. Sampeyan uga bisa ngimpor gradien saka Photoshop CC lan Illustrator CC.
  • Alat Pena Modern - Gambar bentuk lan jalur kanthi gampang nganggo alat Pen. Gunakake jalur khusus, nambah utawa mbusak titik jangkar, gampang ngapusi garis, lan ngalih ing antarane jalur sing sudhut lan sudhut - kabeh nganggo alat sing padha.
  • Nyunting grup Boolean - Gawe lan eksprimen nganggo wujud kompleks kanthi nggabungake klompok obyek sing nggunakake operator Boolean sing ora ngrusak.
  • Noto typography - Teks gaya kanthi kontrol sing tepat kanggo nambah pengalaman pangguna. Nyetel kanthi gampang unsur tipografi kaya font, typeface, ukuran, alignment, character character, lan line spacing. Owahi tampilan teks kanthi cara sing padha ngganti elemen liyane ing XD kaya opacity, Isi, latar mburi lan efek burem, lan wates.
  • Kontrol warna streamline - Pilih warna kanthi ngetik angka sing pas utawa kanthi conto saka njero utawa njaba XD nganggo Eyedropper. Gawe lan simpen swatch warna, lan gunakake trabasan kanggo kode heksadesimal ing Color Picker.
  • Sumber daya UI - Rancang lan prototipe kanthi cepet kanggo piranti Apple iOS, Google Material Design, lan piranti Microsoft Windows nggunakake komponen antarmuka panganggo bermutu.
  • Salin lan tempel saka aplikasi desain liyane - Nggawa kriya menyang XD saka Photoshop CC lan Illustrator CC.
  • Pratinjau iOS lan Android ing konteks - Pratinjau desain lan kabeh interaksi ing piranti nyata sing sampeyan targetake. Owahi pangowahan ing desktop banjur coba ing kesetiaan lan kegunaan ing piranti.
  • Hotspot hinting - Nyorot hotspot kanthi otomatis ing prototipe sampeyan supaya pangguna bisa ndeleng wilayah sing interaktif lan bisa diklik.
  • Manajemen prototipe - Gawe macem-macem URL saka file sing padha kanggo nuduhake macem-macem versi prototipe. Nuduhake macem-macem prototipe, lan gampang ngakses lan mbusak saka akun Creative Cloud.
  • Rekam interaksi prototipe minangka video - Nalika ngeklik pratinjau, cathet file MP4 kanggo dituduhake karo tim utawa pihak sing duwe kepentingan (mung Mac).
  • Ekspor kriya, aset, lan artboard - Ekspor gambar lan desain ing format PNG lan SVG, sing bisa sampeyan atur kanggo iOS, Android, web, utawa setelan khusus sampeyan dhewe. Ekspor kabeh artboard utawa elemen individu. Lan nuduhake aset lan artboard kanthi ngekspor minangka file PDF individu utawa minangka file PDF tunggal.
  • Dhukungan multi-basa - Basa sing didhukung kalebu basa Inggris, Prancis, Jerman, Jepang, lan Korea.
  • Notifikasi email kanggo komentar - Entuk notifikasi email nalika pemangku kepentingan menehi komentar babagan prototipe web sampeyan. Email bisa dikirim kanthi individu utawa bisa dicerna saben dina

Paling apik, Adobe XD duwe lisensi kanggo Adobe Creative Suite!

Pengungkapan: Kita afiliasi saka Adobe.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.