Adobe Spark: Grafik Sosial, Crita Web lan Video Animasi

adobe spark

Nalika Mari Smith ujar manawa dheweke tresna karo alat kanggo marketing ing Facebook, tegese iku kudu digoleki. Lan pancen kaya ngono wae. Adobe Spark minangka solusi web lan seluler terintegrasi gratis kanggo nggawe lan nuduhake crita visual sing pengaruh.

Sawise sampeyan mlebu nggunakake Adobe ID utawa login sosial, sampeyan bisa miwiti proyek anyar utawa ngakses proyek sadurunge sing wis diwiwiti utawa rampung. Sampeyan uga bisa ngunjungi #gambar galaksi kanggo inspirasi!

Adobe Spark Start

Adobe Spark ngidini pangguna nggawe postingan media sosial lan grafis, kaca web, lan video kanthi sawetara menit tanpa ana desain utawa pengalaman teknis. Lan kabeh output sing dituduhake dioptimalake kanggo saluran sing bakal dideleng - Instagram, Facebook, seluler utawa desktop…

Adobe Spark Post ngidini sampeyan kanthi gampang nggawe grafis kanthi gaya supaya bisa dituduhake liwat sosial

Adobe Spark Post

Adobe Spark Page ngidini pangguna nyritakake crita sing apik, ngetrapake citra, tombol, gelaran slide, galeri utawa video sing diperlokake tanpa prelu desainer utawa pangembang.

Kaca Spark Adobe

Adobe Spark Video bisa dadi platform sing paling apik. Bisa saka sawetara template crita, rekam audio sampeyan dhewe, tambahake citra lan video sampeyan dhewe, lan Adobe Spark Video uga sisane. Iki minangka platform sing kuat kanggo ngrancang video sampeyan… maneh, tanpa mbutuhake editor video profesional.

Video Video Spark Adobe

Jalanake kabeh platform saka desktop, utawa download saben aplikasi seluler kanggo miwiti!

Desktop Adobe Spark Aplikasi Seluler Adobe Spark

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.