Adobe Social lan Cloud Marketing Adobe

adobe sosial

Nalika Adobe tuku Omniture, aku kuwatir yen dheweke bakal nyerah Analytics ngarep lan produk bakal ilang ing antarane alat penerbitan. Nalika makarya karo luwih akeh klien lan ndeleng Adobe Digital Marketing Suite sing pancen wis nglumpuk, aku wiwit ganti mondheku. Tes & Target minangka platform sing apik lan integrasi sing apik lan kegunaan umum kanggo Analytics dadi kudu.

Sabanjure yaiku Adobe Social. Yen sampeyan pangguna Adobe Analytics, Adobe Social minangka implementasi wajib.

Adobe Social minangka produk siji kanggo ngatur kegiyatan pemasaran sosial pungkasan nganti pungkasan - wiwit tuku pariwara, nganti diterbitake menyang penggemar lan pandhereke, ndorong keterlibatan lan ngukur asil bisnis. Iki ora mung nggambarake siji solusi kanggo kegiatan pemasaran sosial inti bisnis, nanging produk sing duwe kauntungan integrasi karo Adobe Marketing Cloud kanggo nggawe pangukuran lan optimalisasi multi-saluran. Saka ing Blog Adobe.

Adobe Sosial

Adobe nyathet macem-macem keuntungan saka Adobe Social:

  • Nduduhake ROI media sosial - Pindhah ngluwihi Suka lan saham kanthi nyambungake kegiatan sosial karo metrik bisnis lan ngenali interaksi sosial sing nyebabake prilaku tuku lan nilai merek.
  • Optimalake pemasaran kanthi tampilan pungkasan menyang pelanggan - Gunakake wawasan sosial kanggo luwih ngerti kegiatan lan tren pelanggan. Pribadhi pengalaman pemasaran kanggo nggayuh wong sing bener
    kanthi isi sing pas.
  • Nambah efisiensi proses manajemen sosial - Manfaat sistem alur kerja tingkat perusahaan kanggo melu pamirsa kanthi global lan nanggapi obrolan pelanggan kanthi lokal nalika ngimbangi kontrol lan ngatur pamrentahan ing saindenging organisasi.

Adobe Sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.