Apa Adobe SiteCatalyst Kalah Uap?

adobe

Kita duwe sawetara klien ing Adobe SiteCatalyst… nanging aku ora yakin pinten sing tenan tresna karo platform lan pinten rencana sing bakal dijaga. SiteCatalyst, kaya liyane Analytics platform, matesi jumlah kunjungan sing bakal disimpen data - kerugian gedhe kanggo sapa wae sing nggunakake bathi gedhe kanggo sistem perusahaan. Lan amarga Adobe nguntal, mula ora katon perusahaan sing padha.

Aku kepengin ngerti babagan iki lan mriksa sawetara tren telusuran. Minangka prospek lan pangguna nggunakake platform, dheweke luwih akeh golek. Ing kasus iki, Panelusuran Situs Kataliti lan Omniture katon tren mudhun. Ora diraguhi manawa Google Analytics lagi ngunyah kabeh vendor kasebut - nanging Omniture beda suwe. Staff profesional kasebut regane investasi amarga dheweke terus nulungi klien supaya tuwuh. Aku ora yakin kedadeyan kasebut maneh.

Konsultan agnostik vendor kaya aku uga ora nulungi. Aku ora preduli bisa nggarap SiteCatalyst, nanging klien sing ana ing kana pancen ora nindakake perkara sing biasa. ChaCha nindakake analisis sing apik banget miturut wilayah kaca kasebut supaya dheweke ngerti konten sing narik kawigaten lan njaga pengunjung paling akeh ... nanging uga bisa ditindakake karo Google yen perlu.

SiteCatalyst nyedhiyakake integrasi seluler, sosial, lan video sing padhet… nanging iki uga dudu diferensiasi. Siji fitur sing bisa dideleng SiteCatalyst minangka pengubah game yaiku alur kerja:

  • Antarmuka pangguna sing intuisi — Mbukak wawasan pemasaran online utama kanthi cepet lan gampang.
  • Kasedhiyan wektu nyata — Akses data saka iPad. Gulung, geser, lan zoom menyang periode wektu tartamtu. Tambah metrik anyar utawa laporan email kanthi tutul sederhana.
  • Keputusan otomatis — Nyiyapake kabar otomatis babagan pemicu acara nalika metrik utama ngluwihi utawa ora bisa diarep-arep.

Apa sampeyan mikir Apa sampeyan perusahaan sing ninggalake Adobe SiteCatalyst? Apa Analytics wis investasi maneh? Miturut pendapat saya, luwih sithik babagan platform lan luwih akeh babagan perusahaan sing mbantu sampeyan sukses. Sawise makarya kanthi langsung karo wong-wong ing Webtrends, aku ngerti yen dheweke peduli karo klien. Nggarap klien SiteCatalyst, aku ora yakin manawa aku wis ngobrol karo manajer akun Adobe!

2 Komentar

  1. 1

    Aku bakal jujur, aku ngira Adobe bakal kelangan akeh amarga ana masalah Adobe Flash. Nalika aku ngerti situs web wis adoh saka iki, isih akeh sing kudu nggayuh. Sampeyan duwe akeh pangguna sing frustasi ing kana. Nalika paket desaine apik… sing dakkira ngrasakake kahanan kasebut

  2. 2

    Mesthi wae tren sing ditemokake. Ing LVMetrics, kita makarya kanthi ekstensif karo klien sing bakal luwih ngerti potensial Google Analytics nalika digunakake lan digunakake kanthi bener. Alesané malah dudu babagan rega maneh, katon minangka kesadharan manawa mung ana akeh informasi sing bisa dimangerteni kanthi migunani saka alat Web Analytics lan Google Analytics bisa digunakake kanthi apik. Aplikasi Kuat bisa dibangun nggunakake API Google Analytics kalebu analytics level pengunjung - soko sing Omniture wis suwe disebut-sebut minangka titik jual sing unik. Pilihan kasebut pancen cocog karo perbandingan antara fitur 'out of the box' SC, vs pelacakan GA winates + sawetara konsultasi, sihir data lan ETL. Sing terakhir menang tangan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.