Tes ing Piranti Kanthi Gampang karo Adobe Shadow

tangkapan layar adobe shadow

Yen sampeyan wis nyoba situs ing browser seluler lan tablet, bisa uga angel lan mbutuhake wektu. Sawetara perusahaan duwe alat kanggo niru rendering ing piranti kasebut, nanging ora padha karo tes ing piranti kasebut. Aku lagi maca Majalah Desainer Web dina iki lan nemokake manawa Adobe diluncurake Shadow, alat kanggo mbantu para desainer masangake lan nggarap piranti kanthi nyata.

Sekilas, aku ora kesengsem karo mekanisme sinkronisasi… sing peduli apa aku bisa ngeklik situs lan ngganti kabeh piranti sing dipasangake ing kaca kasebut. Fitur sing apik tenan; Nanging, yaiku kemampuan kanggo ndeleng lan ngolah sumber saben produk langsung saka desktop. Iki bakal ngaktifake desainer apa wae supaya bisa gampang ngrampungake lan ngrampungake desaine.

Kanggo desainer sing nggabungake desain responsif, iki migunani banget! Desain responsif nyetel ukuran piranti tinimbang mung ngarahake browser menyang tema utawa gaya gaya sing beda. Dheweke dadi populer ing industri kasebut. Kanggo informasi luwih lengkap, sampeyan bisa maca artikel ing Majalah Smashing ing Desain Web Responsif.

download Adobe Shadow kanggo Mac utawa Windows. Uga mbutuhake Ekstensi Google Chrome lan app sing gegandhengan kanggo saben piranti sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.