Adobe nyilem menyang Enablement Sales kanthi Aplikasi Alat Siap

Layar layar 2014 06 26 ing 12.25.49 PM

Adobe's Experience Manager (AEM) lan Digital Publishing Suite (DPS) gabung supaya tim pemasaran bisa nggawe, nerbitake, lan ngoptimalake aplikasi seluler sentris konten. Amarga alat Adobe pribumi digunakake, video, audio, animasi lan unsur interaktif liyane bisa digunakake bebarengan karo internal Analytics - tanpa prelu pembangunan utawa migrasi pihak katelu.

Adobe wis ngluncurake Toolkit Kesiapan Adobe, saéngga tim adol Adobe bisa ngatur presentasi klien kanthi nggunakake aplikasi integral ing iPad - supaya bisa ngasilake demo produk, akses jaminan penjualan, uga njaga aset digital kaya PDF, presentasi, lan media liyane.

Adobe ndorong enablement sales lan pengaruh liwat Aplikasi Toolkit Kesiapan diproduksi nggunakake DPS lan Adobe Experience Manager. Aplikasi enablement sales nglengkapi perwakilan kanthi olahpesen interaktif ing format tablet, lan nyedhiyakake visibilitas menyang kinerja liwat integrasi CRM karo Salesforce.com.

Toolkit Kesiapan malah nyakup integrasi CRM supaya konten bisa dianalisis lan dianakake langsung karo kinerja penghasilan. Adobe nglaporake babagan siklus penjualan sing luwih cekak, gampang kustomisasi, nyedhiyakake siji sumber bahan kanggo para staf kanthi nganyari otomatis lan kabar push. sampeyan bisa ndownload studi kasus saka Adobe, Nyepetake Siklus Penjualan.

Keuntungan utama kalebu:

  • Sales Reps bisa akses, saiki, lan download konten multimedia langsung saka tablet.
  • iku cepet lan gampang diterbitake aset anyar sing bisa disesuaikan kanggo kabeh jaringan wakil.
  • Materi penjualan penting kabeh ana ing sak titik, mesthi saiki, lan mesthi kasedhiya offline.
  • Iku Integrasi karo CRM saengga para pemasar bisa ndeleng apa sing cocog karo para pelanggan lan nyaring konten kanggo kinerja sing luwih apik.

Iki minangka pangowahan game miturut pendapatku. Ruang enablement sales umume dikonsumsi nganggo platform pihak katelu sing mbutuhake migrasi konten lan produksi asli. Adobe ngliwati alat pihak katelu kasebut lan ngaktifake panyimpenan, nganyari lan pangiriman jaminan penjualan saka desainer, liwat proses persetujuan AEM, lan langsung menyang tangan tim sales.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.