Adobe Proto: Tutul Prototyping ing Tablet sampeyan

protokol adobe

Adobe ngluncurake suite saka aplikasi tutul sing kompatibel karo Android tablet Apik banget yen Photoshop, Debut, Gagasan lan Kuler bisa mlaku menyang tablet lan dioptimalake kanggo antarmuka tutul, nanging aku ora yakin manawa bisa ngetrapake driji lan bisa produktif banget (utamane amarga nyedhot ing Photoshop).

Aplikasi siji, digabungake karo Adobe Creative Cloud sing pancen dakkarepake yaiku Proto Adobe. Kemampuan kanggo nemokake layout antarmuka panganggo sing apik banget. Kita nggunakake Gambar Lucid saiki lan seneng karo kemampuan kolaborasi. Nanging, Proto minangka aplikasi sing apik tenan ... utamane regane $ 10.

Aku ngarep-arep bisa ndeleng Adobe Proto mlebu ing iPad!

2 Komentar

  1. 1

    Pemasaran & produk sing nggegirisi! Sampeyan kudu nggunakake layanan cloud $ 149 / wulan supaya bisa nuduhake file menyang pc, ora bisa nyimpen file ing tablet lan nggunakake sdcard utawa usbdrive, utawa ngirim email.  

    Ana akeh alternatif gratis liyane sing ngidini sampeyan nindakake perkara sing padha kanthi gratis lan transfer file kanthi gratis.

    Aku ngobrol karo Adobe sawetara kesempatan, malah para staf ora ngerti apa-apa, dheweke duwe tim Android, nanging ora ngerti akeh, uga pra-sales, utawa dhukungan teknologi. Pungkasan sawise 1 minggu aku entuk email sing ora bisa nuduhake file ing njaba layanan cloud sing larang.  

    Banjur 90% wong sing nggunakake file kasebut ora bisa entuk cloud adobe. Adobe ora nulungi dheweke, mula para pangguna duwe masalah teknologi sing durung dijawab, durung rampung ing forum lan dhukungan adobe.

    Dheweke kudu menehi gratis 10GB utawa liya-liyane, aplikasi iki gagal amarga iki, ojo mbuwang-mbuwang dhuwit.

    • 2

      @ google-dff452fb3bf20c4d2d9780305703bb9f: disqus - matur nuwun sanget kanggo nuduhake info kasebut! Pancen apes banget. Aku wiwit kepengin weruh apa Adobe ngalami krisis identitas utawa ora.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.