Adobe Proto: Tutul Prototyping ing Tablet sampeyan

protokol adobe

Adobe ngluncurake suite saka aplikasi tutul sing kompatibel karo Android tablet Apik banget yen Photoshop, Debut, Gagasan lan Kuler bisa mlaku menyang tablet lan dioptimalake kanggo antarmuka tutul, nanging aku ora yakin manawa bisa ngetrapake driji lan bisa produktif banget (utamane amarga nyedhot ing Photoshop).

Aplikasi siji, digabungake karo Adobe Creative Cloud sing pancen dakkarepake yaiku Proto Adobe. Kemampuan kanggo nemokake layout antarmuka panganggo sing apik banget. Kita nggunakake Gambar Lucid saiki lan seneng karo kemampuan kolaborasi. Nanging, Proto minangka aplikasi sing apik tenan ... utamane regane $ 10.

Aku ngarep-arep bisa ndeleng Adobe Proto mlebu ing iPad!

2 Komentar

  1. 1

    Pemasaran & produk sing nggegirisi! Sampeyan kudu nggunakake layanan maya $ 149 / sasi kanggo bisa nuduhake file menyang pc, sampeyan ora bisa nyimpen file ing tablet lan nggunakake sdcard utawa usbdrive, utawa ngirim email.  

    Ana akeh alternatif gratis liyane sing ngidini sampeyan nindakake perkara sing padha kanthi gratis lan nransfer file kanthi gratis.

    Aku ngomong karo Adobe sawetara kesempatan, malah Staff sing clueless, padha duwe tim Android, nanging padha ora ngerti akeh, utawa pre-sales, utawa support tech. Pungkasan sawise 1 minggu aku entuk email sing nyatakake ora bisa nuduhake file ing njaba layanan awan sing larang.  

    Banjur 90% wong sing nggunakake ora bisa njaluk file menyang adobe cloud. Adobe ora ana bantuan kanggo wong-wong mau, mula pangguna duwe masalah teknologi sing ora dijawab lan ora ditanggulangi ing forum lan dhukungan adobe.

    Padha kudu kurban gratis kanggo 10GB utawa soko, app iki gagal kanggo alesan iki, ora sampah dhuwit.

    • 2

      @google-dff452fb3bf20c4d2d9780305703bb9f:disqus - matur nuwun sanget kanggo nuduhake informasi kasebut! Apes tenan. Aku wiwit mikir apa Adobe ngalami krisis identitas utawa ora.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.