Portofolio Adobe: Mbangun lan Host Portofolio Online Sampeyan

editor portofolio adobe

Adobe pancen nate mainake game online kasebut. Kita wis nggunakake Creative Cloud sajrone sawetara taun saiki lan saiki saya akeh nggunakake teknologi Adobe. Saiki Adobe ngluncurake dhewe Portfolio situs, solusi sing sampurna kanggo para target desainer lan agensi. Saliyane nggunakake jeneng domain sampeyan dhewe, editor Portofolio Adobe nawakake fitur ing ngisor iki:

Kajaba nggunakake jeneng domain sampeyan dhewe, Portopolio Adobe nawakake fitur ing ngisor iki:

  • akses Typekit iku perpustakaan fonts.
  • Nyunting kanthi nyata ngidini sampeyan ndeleng pangowahan nalika nggawe.
  • Akses langsung: Apa wae sing bisa dideleng, sampeyan bisa ngowahi.
  • Pratinjau situs web sampeyan kanthi responsif ing desktop, tablet lan seluler.
  • Gawe proyek ing Portofolio utawa Behance lan sinkronisasi ing antarane kalorone.
  • Pilihan kanggo mateni klik-tengen kanggo nglindhungi gambar.
  • Pilihan kanggo ngaktifake presentasi gambar lightbox.

Platform kasebut wis kalebu tema sing responsif, siap seluler, lan responsif:

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.