Wawasan Digital Digital: Negara Bagian Digital 2017

Adobe State of the Digital Union 2017

Wawasan Adobe Digital wis nggabungake infographic sing apik (apa kita ngarepake beda?) ing Negara Uni Digital - fokus ing iklan digital lan pangarepan konsumen sing gegandhengan. Mungkin sing paling disenengi babagan infographic iki yaiku yen dheweke pancen njupuk akeh data lan dipasangake kanthi sawetara pengamatan lan kesimpulan:

  • Biaya Iklan mundhak - Nalika luwih akeh pengiklan utama dadi digital, panjaluk ruang iklan lan biaya sing gegandhengan saya saya tambah. Biaya telusuran saben klik (CPC) seluler mundhak 11% ing antarane taun 2014 lan 2016. Tayangan biaya-per-ewu tayangan seluler (CPM) seluler mundhak 12%, lan pariwara video mundhak 13%. Nalika panjaluk minangka bagean saka persamaan, aku uga kepengin weruh yen teknologi target sing tambah bisa ngatasi laba investasi.
  • Pilihan Layar mundhak, nanging Wektu ing Situs Wis Mati - Uh ... ngganggu aku ing jagad nonton binge sing ujar Adobe, "Jangkoan perhatian terus saya sithik". Wektu sing luwih sithik ing situs ora ateges yen sampeyan wis ilang perhatian saka pengunjung. Wong akeh tugas lan riset kanthi online kanthi akeh pilihan. Dadi, yen ana puluhan video ing sawijining topik, ngarepake pengunjung sampeyan metu kanggo maneh kabeh pilihan sadurunge nonton. 1 saka 5 wong pindhah saka iklan video sawise mung 5 detik lan wis nyuda wektu 22 detik. ing situs web taun suwene. Pilihan lan kompetisi kualitas terus nambah kasedhiyan.
  • Wutah Gampang, Retensi Hard - Ing telung taun kepungkur, perusahaan sing tambah akeh nambah 30% pengunjung anyar nanging 73% pengunjung pertama ora bali.
  • Martech Silos - 40% perusahaan duwe macem-macem platform, teknologi, lan siluman Martech, saengga angel nglacak prospek utawa lelungan pelanggan ing piranti lan platform.
  • Konsumen Aja Apresiasi Pariwara - Aku penasaran babagan kasunyatane 58% pemasar ujar manawa luwih becik nggayuh pelanggan nanging mung 38% pelanggan setuju Kasunyatane yaiku, sanajan konsumen bisa uga ora seneng pariwara ... terus bisa digunakake kanggo para pengiklan. Grail suci kanggo para pemasar yaiku ngembangake konten sing dihargai, dihargai, lan dipromosekake kanthi cara sing disenengi karo prospek.
  • Pengalaman Pelanggan sing Disatukan - terus nambah pentinge nalika pelanggan ngupayakake melu merek kanthi cara sing disenengi. Lan bisa digunakake - posting lowongan kerja sing campuran teknologi lan kreativitas nyumurupi 54% luwih akeh kunjungan tinimbang rong taun kepungkur.

Kanggo nyusun infographic iki, Adobe entuk 741 milyar kunjungan situs web, 450 milyar kesan iklan lan 11 milyar video diwiwiti. Wah!

Adobe State of the Digital Union 2017 Infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.