Adobe Creative Cloud: Waca Cetak Apik ing Lisensi!

Ngobong Dhuwit

Nalika Adobe Creative Cloud diluncurake, aku ndhaptar! Ora maneh tuku lisensi sing larang lan ngatur tombol DVD… cukup undhuh lan instal kaya prelu. Kita duwe tim apik tenan sing nggarap desain, nanging asring kudu ngowahi utawa nyetel cepet sawise entuk file saka desainer, mula aku tuku lisensi. Mitra bisnis wiwit mbantu, mula aku uga tuku lisensi sing nomer loro. Banjur salah sawijining klien ora duwe anggaran lisensi nanging kudu nyunting file saka wektu ke wektu, mula aku tuku lisensi kanggo dheweke.

Aku Ora Nate Maca Cetakan sing Apik

Aku ngira yen mung mbayar biaya lisensi saben wulan lan bisa nambah lan mbusak lisensi kaya sing dibutuhake. Aku ngerti cara sing angel yen ora ngono. Sawise mitra bisnis saya ngluncurake agensi dhewe lan klien saya ngeculake karyawan kasebut ... Aku mbayar loro lisensi sing ora digunakake saben wulan. Sawise kesandhung karo panel administratif sing elek kanggo Adobe Creative Cloud lan ngilangi pangguna loro, aku ngerti yen jumlah lisensi tetep padha.

Panelusuran cepet kanggo "mbusak lisensi" ing basis ilmune nyedhiyakake tanggepan sing ora ana sing pengin… dhukungan kontak. Eh… Aku mbukak jendela obrolan. Aku mikir manawa ana wong sing bakal ngomong babagan aku ora mateni lisensi kasebut. Sawise 23 menit lan 51 detik, dheweke rampung. Nanging bisa uga ora dadi sebab sampeyan mikir.

Ngobrol Suite Creative Adobe

Obrolan nyata kalebu ing ndhuwur kanggo nuduhake nada omong kosong sing dakbuwang, sing babar pisan ora nggatekake manawa aku nggunakake lisensi dhewe. Aku ngerti sepira gedhene program kasebut, aku tuku lisensi!

Perusahaan sing ukurane Adobe sejatine kudu isin nggunakake strategi iki kanggo ngilangi para pelanggan kanthi sawetara dhuwit. Aku ora ngerti yen aku kanthi sengaja mlebu kontrak tahunan anyar. Aku ngerti sawetara bisnis duwe biaya onboarding sing angel karo pelanggan, nanging ora ana karo Adobe Creative Cloud. Kaya platform SaaS liyane, aku kudu bisa nambah lan mbusak lisensi pangguna kaya sing dibutuhake. Alesan aku mlebu yaiku aku pangguna sing jujur ​​sing ngurmati regane platform lan gelem mbayar.

Saiki aku mbayar 300% biaya lisensi kanggo Adobe Creative Suite lan rong lisensi liyane ora aktif. Adobe, aku bakal nelpon sampeyan tanggal 16 Juli 2018. Mungkin aku wayahe golek sawetara platform alternatif.

warning: Uga ora ana pilihan ing panel administratif kanggo mateni nganyari maneh otomatis.