Setel: Pangukuran Pemasaran Aplikasi Ponsel lan Platform Pencegahan Penipuan

Setel Platform Pemasaran Aplikasi Seluler

Setel bubar diterbitake Tolok ukur Aplikasi Seluler laporan, kanthi sawetara asil sing narik kawigaten. Pathokan kasebut didhasarake 11,000 aplikasi seluler, 10.7 milyar instal aplikasi seluler, 1.29 triliun acara kampanye sing gegandhengan karo aplikasi seluler. Apa sampeyan ngerti, kayata,:

  • The sumber sing diarani menyang kampanye aplikasi seluler sampeyan bisa nduwe pengaruh dramatis ing retensi aplikasi seluler, loyalitas, lan nilai umur pelanggan? Amarga pangguna telusuran maksud, Google nuntun paket kasebut ing sumber kampanye download aplikasi seluler
  • Penylametan aplikasi beda-beda gumantung negara lan budaya. Contone, China, ndeleng tingkat retensi aplikasi seluler paling murah ing negara endi wae, kanthi mung 7% pangguna sing tetep nganggo app dina kaping pitu
  • Segmen aplikasi nduwe pengaruh gedhe marang instalasi apus aplikasi seluler. Game 26 luwih bisa narik instal palsu tinimbang aplikasi bisnis

Download Laporan Benchmark Seluler

nyetel minangka platform pangukuran seluler sing nggabungake kabeh kegiatan pemasaran dadi siji platform, menehi sampeyan wawasan sing dibutuhake kanggo ngukur bisnis aplikasi seluler. Mangkene ringkesan:

Ngatur Fitur Pangukuran Ponsel lan Fitur Pencegahan Penipuan kalebu:

  • Atribusi Aplikasi Seluler - lacak kabeh saluran pemasaran sampeyan lan agregat data konversi kanggo analisis jero, liwat klik utawa kesan. Ngerteni kinerja media ing macem-macem saluran pariwara: lacak lan atribusi pangguna sing mlebu menyang sumber sing asale - kanthi nyata.
  • Analytics In-App Seluler - alat sing sampeyan butuhake kanggo analisis app end-to-end. Temokake apa sing ditindakake pangguna ing aplikasi sampeyan ora mung ing level makro, nanging kanthi rinci mikroskopik: temen-temen ngenali, dissect lan pengaruh tren data, saka undhuhan awal pangguna nganti tuku pisanan lan liya-liyane.
  • Pembangun Pamirsa - target ulang, melu, lan nemokake pangguna anyar. Pembangun Pemirsa ngurus bagean paling angel ing retargeting lan keterlibatan kanthi gampang supaya sampeyan nggawe segmen pamirsa.
  • Suite Nyegah Penipuan - nglindhungi anggaran lan mungkasi penipuan iklan seluler kanthi nyata. Setel menehi data atribusi pemasaran sing resik kanggo analisis sing akurat. Pencet target sampeyan tanpa mbayar instal palsu.

Deleng Demo Atur

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.