Addvocate: Ngenali, Nambah, Ngukur, Ngoptimalake, Ngatur

ilustrasi howitworks addvocate 04

Perusahaan ora nggunakake kauntungan saka kekuwatan internal sing ana ing media sosial. Kita nonton kabeh wektu nalika perusahaan nggunakake 1 utawa 2 wong media sosial kanggo ngatur media sosial perusahaan. Dheweke kerja keras, nyebarake konten sing apik, nanging kasedhiya nalika promosi konten kasebut. Yen sampeyan pengin saingan tenan, napa sampeyan ora nggunakake karyawan kanggo mbantu promosi online?

Addvocate ngidini perusahaan ngawasi lan ngapikake kehadiran sosial merek kanthi gampang supaya karyawan bisa nuduhake konten sing apik lan gampang para pemasar nglacak partisipasi lan tekan.

Aplikasi kasebut apik lan gampang. Karyawan sampeyan nyambung jaringan sosial, nambah plugin browser, lan mlebu. Ing sidebar kiwa, sampeyan nulis sing pengin dituduhake, nambah cathetan pribadi kanggo karyawan, lan klik promosi! Saiki, saben karyawan bakal ndeleng konten kanggo promosi ing layar:

addvocate-screenshot

Kepiye cara Addvocate?

  • ngenali - Karyawan milih ing sistem Addvocate lan nyiyapake profil, nuduhake manawa sapa sing makili merek sampeyan ing sosial. Kabeh profil bisa diatur miturut klompok, bisa digoleki jeneng, nangani Twitter, departemen utawa malah katrampilan kanggo entuk tampilan lengkap lan khusus ing jaringan sampeyan. Iki nggawe gampang banget nglacak sapa sing aktif, pirang-pirang wong sing melu, lan kepiye saben wong pangkat ing organisasi sampeyan.
  • Amplify - Nalika pegawe nemokake sing menarik online, dheweke mung klik ekstensi Addvocate ing toolbar browser kanggo menehi saran kiriman kasebut menyang kanca sekerja, nambahake deskripsi ringkes babagan konten kasebut lan kenapa relevan. Nalika karyawan browsing aliran, dheweke bisa milih sing pengin dituduhake karo jaringan, menehi komentar babagan kiriman, lan nerusake obrolan kanthi menehi saran konten sing relevan liyane.
  • Moderate (Mung Edisi Perusahaan) - Sawise karyawan menehi saran babagan kiriman, dheweke bakal mlebu antrian moderat, ing endi moderator sampeyan mriksa lan nyetujoni kanggo mesthekake mung konten sing cocog dituduhake. Moderator uga bisa gawe jadwal nalika postingan mlebu stream, lan nyaranake konten kanggo individu, klompok, utawa departemen tartamtu kanggo ngajak bareng efektif.
  • Ngukur - Addvocate kang Analytics ngidini sampeyan nglacak kabeh, kalebu URL cekak lan kode kampanye, kanggo ngukur jangkauan sosial sejati. Sampeyan bisa ngerteni persis apa sing diomongake wong, kepiye tanggepan jaringan, lan sapa superstar media sosial perusahaan sampeyan.
  • ngoptimalake - Terus tambah sampeyan kanthi nggunakake Addvocate Analytics kanggo ngapikake lan nyaring olahpesen sampeyan. Gawe konten sing disesuaikan kanggo nggunakake topik sing populer, nglacak dina sing paling aktif ing minggu iki, lan konten corong kanggo karyawan sing paling berpengaruh.
  • Pamaréntah (Mung Edisi Perusahaan) - Ing sistem Addvocate, pangguna ngundang lan ngidini akses menyang akun merek. Sawise metu saka organisasi, kredensial sing diterbitake kasebut langsung entek, saengga protokol akses dadi proses sing luwih sederhana.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.