AddThis Nambah Target Pribadi kanggo Ngapikake Keterlibatan, Konversi lan Pendapatan

AddThis CustomMessage Horisontal

Umume teknologi teknologi pemasaran fokus ing kunjungan. Umpan link ora ana ing grafik lan ngasilake asil sing elek kanggo para pemasar. Entuk wong menyang situs sampeyan pancen gampang, nanging tetep ana ing kono lan nyengkuyung supaya bisnis karo sampeyan cukup rumit. Malah ing publikasi kaya kita iki, nambah pamirsa penting - nanging kajaba wong sesambungan karo merek sing lagi dibahas, kabeh ora ana gunane.

Kita kudu nyedhaki pamirsa sing bakal kepincut karo konten kita - lan yen pungkasane njaluk menyang situs, kita kudu kerja keras supaya bisa tetep ana ing situs kasebut utawa menehi cara supaya bisa melu luwih akeh. Kita dhewe nindakake karo penawaran langganan lan rekomendasi kirim sing gegandhengan ing level sing wiyar.

AddThis nggunakake kekuwatan miliaran pangguna sing kasedhiya kanggo nyedhiyakake konten sing ditarget kanthi pribadi supaya pengunjung bisa melu situs sampeyan. Iki dirancang kanggo mbantu pamilik situs web nambah wektu pangguna nggunakake situs kanthi nuduhake konten lan tawaran sing disesuaikan kanggo kepentingan tartamtu.

Nalika situs web duwe pengunjung kaping pisanan, sampeyan ora ngerti apa sing disenengi utawa bakal diklik pengunjung. Nanging AddThis wis ngerti minat lan pilihan pangguna adhedhasar keterlibatan sadurunge ing situs AddThis liyane. Saiki situs sampeyan bisa target konten, produk utawa penawaran adhedhasar riwayat pangguna sadurunge.

Sampeyan bisa nyetel target kanthi gampang ing AddThis:

AddThis-Custom-Message

Lan sampeyan bisa ngukur konversi kanthi gampang liwat dashboard AddThis:

AddThis-Konversi-Analytics

Fungsi iki sadurunge mung kasedhiya kanggo para pengiklan lan penerbit sing luwih dhuwur. AddThis nambah $ 12 / wulan minangka bagean saka langganan AddThis Pro, dadi terjangkau banget.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.