AddShoppers: Platform Aplikasi Perdagangan Sosial

kupon addshoppers

AddShoppers app mbantu sampeyan nambah penghasilan sosial, nambah tombol enggo bareng lan menehi sampeyan Analytics babagan pengaruh sosial ing commerce. AddShoppers mbantu panyedhiya e-commerce nggunakake media sosial supaya bisa adol luwih akeh. Tombol enggo bareng, hadiah sosial, lan tuku aplikasi enggo bareng mbantu sampeyan entuk luwih akeh saham sosial sing banjur bisa dadi dodolan sosial. AddShoppers Analytics mbantu sampeyan nglacak investasi sampeyan lan ngerti saluran sosial sing dikonversi.

AddShoppers nambah keterlibatan pelanggan kanthi nggabungake promosi sosial karo alat berbagi sosial. Saliyane nambah keterlibatan, kombinasi promosi kupon sosial lan enggo bareng sosial mbantu nyuda ditinggalake kranjang lan nambah tarif konversi.

Aplikasi sing nggawe toko online sampeyan sosial

  • Tombol Media Sosial Cerdas nggawe gampang nambah lalu lintas lan penjualan saka rujukan sosial. Tombol enggo bareng bisa nuduhake produk kanthi gampang kanggo para pelanggan supaya bisa nuduhake produk sing disenengi menyang jaringan sosial sing disenengi.
  • Ganjaran Sosial mbantu sampeyan nambah bareng produk sosial kanthi nggawe program rujukan sosial kanthi nggunakake tombol insentif kanggo nuduhake. Aplikasi iki uga mbantu nambah tarif konversi kanthi nyuda ninggali keranjang belanja ing kothak kupon.
  • Analytics Sosial mbantu sampeyan ngerti kinerja sosial toko kanthi nglacak kabeh kegiatan nuduhake sing kedadeyan saka toko sampeyan. Sampeyan bisa ndeleng kaping pirang-pirang produk sing dituduhake, sing nuduhake, pirang-pirang klik sing didhukung, lan liya-liyane.
  • Pelacakan ROI Sosial mbantu sampeyan ngerti regane tumindak sosial menyang toko sampeyan. Nggunakake app iki, sampeyan bisa ngukur regane Like, Tweet, Pin, lan tumindak sosial liyane.
  • AddShoppers Tuku Enggo bareng mbantu pelanggan nuduhake tuku karo kanca-kanca.
  • Tembok Penemuan Aplikasi (Pro) gampang nambah tembok produk sosial sing paling akeh ing situs sampeyan. Ngidini para pembeli sampeyan nemokake produk nalika tren ing wektu nyata ing web sosial.
  • Login Shopper Sosial (Pro) kreteg jurang antarane login sosial lan mlebu eCommerce. Combat formulir registrasi mateni konversi kanthi ngaktifake mlebu mulus kanggo pelanggan kanthi kolom sing wis diisi. Enrich dataset pelanggan kanthi faktor sosial.

AddShoppers dodolan sosial luwih saka $ 1,000,000 saben wulan. Dheweke ngaktifake data keterlibatan sosial sing normal lan normal liwat API lan menehi wawasan sing jero kanggo para influencer. Platform ROI loop tertutup ngidini para penyokong bisa nuduhake kapan, ing endi, lan kepiye, lan ngaktifake pirang-pirang level kupon lan promosi kanggo ndorong pembelaan konsumen.

AddShoppers saiki wis nggawe integrasi karo Klout, Wishpot, RJ, Metrics, Rapleaf, Bronto, Google, Analytics, MailChimp, SilverPop, Vertical, Response, ExactTarget, Strong, Mail, Listrak, WordPress, Accenture, Omniture, Site, Catalyst, Xing, LinkedIn , tumblr, Kaboodle, Polyvore, StumbleUpon, Google+, Twitter, Pinterest, NetSuite, Zoho, Salesforce, hubspot, pardot, Marketo, eloqua, Act-On, Tagman, tealium, ensighten, google, tag, manager, openbravo, openerp, sap , alamat sambung, coremetrik, brighttag, CubeYou, Emma, ​​Marketing, Piwik, Wish, Wanelo, Webimax, Adobe, Storm, Tag, Manager, Lexity, Webtrends, Epicor, Sage, ERP, Oracle, JD, Edwards, Microsoft, Dynamics , GP, SAP, Bisnis, Siji, IBS, Perusahaan, Intacct, Svpply, Responsys, lan CheetahMail.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.