AddEvent: Tambah menyang Layanan Tanggalan kanggo Situs Web lan Buletin

Tambah menyang Tautan Tanggalan

Kadhangkala, asring dadi tugas paling gampang sing nyebabake pangembang web ngelu banget. Salah sijine yaiku sing sederhana Tambah menyang Tanggalan tombol sing sampeyan temokake ing pirang-pirang situs sing bisa ngetrapake program tanggalan utama online lan liwat aplikasi desktop.

Kanthi kawicaksanan sing tanpa wates, platform tanggalan utama ora nate setuju karo distribusi rincian acara standar; asile, saben tanggalan utama duwe format dhewe-dhewe. Apple lan Microsoft diadopsi .ics file minangka format… file teks biasa sing ana rinciane. Google, minangka layanan online, nggunakake API kanggo ngolah informasi acara.

Apa Format ICS

Spesifikasi Objek Inti Kalender Internet lan Penjadwalan minangka jinis media sing ngidini pangguna nyimpen lan ngganti data tanggalan lan gawe jadwal kayata acara, dosis, entri jurnal, lan informasi gratis / sibuk. File sing diformat miturut spesifikasi biasane duwe ekstensi .ics.

AddEvent minangka layanan cilik sing ngasilake kode lan file sing dibutuhake kanggo nambah utawa langganan Tanggalan Apple, tanggalan Google online, Outlook, Outlook.com, lan online Yahoo! tanggalan. AddEvent nawakake alat online uga API kanggo ngatur link lan tombol Tambah menyang Tanggalan nanging sampeyan pengin.

Pilihan lan Piranti AddEvent Kalebu

  • Tambahake menyang Tombol Tanggalan (kanggo situs web) - cara cepet lan gampang kanggo pangguna kanggo nambah acara menyang tanggalan. Gampang dipasang, independen basa, zona wektu, lan kompatibel karo DST. Bisa digunakake kanthi sampurna ing kabeh browser modern, tablet, lan piranti seluler.
  • Kalender Langganan (pirang-pirang acara) - gampang nambah macem-macem acara ing tanggalan pangguna kanthi langganan tanggalan sing digawe. Sampeyan uga bisa nggawe pangowahan ing tanggalan, lan pangowahan kasebut bakal dibayangke ing kabeh tanggalan pelanggan.
  • Acara (kanggo buletin lan enggo bareng sosial) - mbisakake pangguna kanggo nambah acara sampeyan ing tanggalan ora preduli ing endi wae dheweke sinau - kayata buletin, media sosial kayata Facebook utawa Twitter, utawa alat kampanye kayata MailChimp, Marketo, utawa Salesforce. Alat acara AddEvent nggawe sampeyan cepet lan ora angel yen nggawe acara nganggo kaca landas dhewe sing banjur bisa dituduhake ing media sosial, utawa digunakake minangka link ing buletin lan alat kampanye.
  • Metode URL Langsung (lan API) - tautan sing bisa disesuaikan sing bisa digunakake kanggo nggawe acara kanthi langsung, utawa ngirim pangguna menyang layanan tanggalan sing bisa ditambahake acara sampeyan, utawa uga nempelake acara sampeyan menyang email sing dikirim menyang pangguna .

Platform cilik sing kuat, sederhana, lan migunani sing bisa nulungi para pendaftar lan rekan bisnis. Apa sampeyan nggawe platform lan butuh fungsi tambahan menyang kalender utawa yen sampeyan mung bisnis sing nyebarake pangeling acara kanggo kabeh wong, AddEvent minangka platform sing apik. Dheweke uga nawakake:

  • KalenderX - tanggalan sing bisa dilebokake, tanggalan langganan, lan layanan nglumpukake data kabeh dadi siji. Minangka tanggalan sing bisa dilebokake, nggawe acara sampeyan ramah kanggo pangguna kanthi menehi tanggalan nyata sing bisa dideleng ing situs web sampeyan. Minangka tanggalan langganan, pangguna ngidini sampeyan nambah acara kanthi gampang ing tanggalan lan tetep nganyari babagan owah-owahan acara (padha karo alat Kalender Langganan, sanajan luwih akeh pilihan lan analisis sing luwih jero).

  • Analytics - Lacak pajanan, acara-nambahpelanggan tanggalan lan liya-liyane. Analytics nyedhiyakake data terkenal babagan tanggalan lan acara digawe liwat Dashboard utawa Kalender & Acara API.

Coba AddEvent Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.