Tambah Animasi CSS menyang Situs WordPress Sampeyan nganggo Plugin CSS Hero

css pahlawan wordpress

Pahlawan CSS minangka sumber daya sing apik kanggo modifikasi CSS ing tema WordPress suwene suwe. Piranti kaya iki nggawe pangaturan dhewe gampang kanggo pangguna WordPress sing pengin nggawe desain, nanging ora butuh pengalaman ngodhe CSS.

css-pahlawan

Fitur Pahlawan CSS Klebu

  • Titik banjur Klik Antarmuka - areng mouse lan klik elemen sing pengin diowahi lan atur supaya pas karo kabutuhan sampeyan.
  • Tema Agnostik - Tambahake kekuwatan Pahlawan menyang tema sampeyan, ora perlu kode tambahan ing tema sampeyan lan ngidini kontrol lengkap kanggo properti \ elemen sing pengin diowahi.
  • Sunting-Mode Mode Langsung - Ngatur lan ngatur cara nampilake tema ing piranti genggem, nambahake pangaturan khusus piranti kanthi langsung.
  • Milih Warna sing cerdas - Nambah sentuhan pribadi menyang tema sampeyan saiki gampang dituduhake lan diklik warna, Pahlawan uga nyimpen warna sing paling anyar digunakake.
  • Gunakake 600+ Font - Tambahake tutul kelas lan kepribadian menyang Tema WordPress kanthi milih saka macem-macem font-web lan glyphs populer
  • CSS Komplek - Gradien bangunan, bayangan kothak, bayangan teks lan kabeh properti CSS modern saiki dadi masalah lan klik.
  • Ora Ana Kunci - Kudu pindhah menyang platform liyane? Ora kuatir, kabeh CSS sing digawe pahlawan bisa diekspor kanthi sak klik.
  • Sejarah CSS Sunting - Pahlawan CSS kanthi otomatis nyimpen kabeh suntingan sampeyan ing dhaptar riwayat rinci, kanthi maju lan maju ing langkah riwayat gampang kaya ngeklik batalen tombol \ redo.
  • Inspektur Pahlawan CSS - Inspektur minangka Plugin Pahlawan CSS sing ngidini kontrol tambahan kanggo kode sing digawe Hero. Kanthi inspektur sampeyan bisa kanthi gampang nyempurnakake, nyunting, mbusak gaya sing digawe Hero utawa malah nambahake gaya sampeyan dhewe kaya biasane karo alat inspeksi web favorit kayata Inspektur Chrome utawa Firebug.
  • Jejak Cahya - Pahlawan CSS dibangun wiwit dhasar dadi plugin "jejak ringan", umume nggunakake sumber daya mung nalika ngluncurake editor css langsung. Sampeyan ora bakal nyuda admin WordPress utawa nggawe kekacoan kanthi panel pilihan. Gunakake memori sethithik nalika kerja sing migunani banget.

Anyar diluncurake yaiku perpustakaan CSS3 Animate It, sing nyedhiyakake akeh efek animasi keren, kalebu bouncing, fade, flip, pulsa, muter, goyangake, lan goyang. Klik liwat video sing kalebu ing postingan iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.