adCenter kanggo Adsense… iki ora bisa apa-apa

PerompokanAku duwe bab sing cukup apik Kalkulator Payraise. Situs iki kurang dikunjungi, nanging pariwara sing dhuwur CTR nganggo Google Adsense. Aku ora pensiun nanging situs iki duwe wates bathi luwih saka 200%. (Iki asring nggawe aku kepengin weruh apa aku mung kudu nggarap sewu alat gratis internet nganggo Adsense ... sing bisa dadi penghasilan rapi!)

Wingi, aku ndhaptar kesepakatan ing Microsoft adCenter lan kanthi pariwara gratis gratis udakara $ 200. Aku maca liwat FAQs lan Katentuan Pangginaan supados langkung, lan ing sembarang cara, ora sah nggunakake pariwara kasebut kanggo ngarahake lalu lintas menyang situs web liya, ing ngendi Google Adsense diinstal.

Dadi sing tak lakoni. Aku ndhaptar, nyiyapake anggaran $ 200 lan dikon mlaku nganti entek. $ 200 kasebut bakal entuk Kalkulator Payraise ing asil telusuran sing dibayar ing posisi # 1 kanggo 4 tembung kunci sing dipilih. Wong-wong kasebut bakal digiring menyang Calculator Payraise sing bakal ditemokake karo tautan Adsense tambahan. Nggunakake CTR rata-rata, aku bakal entuk regane $ 10 nganti $ 20.

Ana wong sing mbayar! Aku ora percaya yen aku nindakake apa-apa sing dianggep ora cocog kanggo pengiklan, nanging aku rumangsa reged banget. Aku wis ndeleng teknik iki sing digunakake agregator rada suwe. Link umpan sing dibayar sethithik kanggo nggawa sampeyan menyang situs ing ngendi Pengiklan sing valid duwe CTR sing luwih dhuwur. Dadi, matematika bisa digunakake yen bisa ndhukung CTR sing cukup kanggo pariwara kasebut. Aggregator biasane mung golek dhuwit, nanging. Situs kasebut biasane ora duwe konten sing berkualitas. Beda karo, Payraise Calculator minangka situs sing valid kanthi konten lan alat sing bisa digunakake para pengunjung.

Opo salah Utawa apa padha kaya yen aku entuk usaha saka $ 200?

Cathetan: Aku nindakake iki minangka eksperimen kanggo mbandhingake tingkat respons lan kanggo nyoba sistem. Yen iki pancen salah - monggo dakwartakake.

2 Komentar

  1. 1

    IMHO, wiwit, "Kalkulator Payraise minangka situs sing valid kanthi konten lan alat sing bisa digunakake para pengunjung ...", kabeh sing sampeyan lakoni arbitrase bisa didhukung kanthi moral. Kajaba yen ana aturan tartamtu sing nglanggar, tindakake maneh. Pungkasan, sampeyan lagi ngomong Pengaruh lan Otomatisasi.

    Sincerely,
    Vince

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.