AdCat: Pratinjau, Ngatur, Owahi lan Optimalake Gambar Iklan Media Sosial

adcat

Alat liyane sing apik kanggo sampeyan kabeh pemasar sosial sing nyoba ngoptimalake lan ngatur pariwara. Adcat nggawe sistem sing apik banget kanggo pratinjau, nyunting, lan ngoptimalake iklan ing media sosial Facebook, Instagram, Twitter lan Pinterest.

Cukup upload gambar, sunting, pratinjau ing saben format iklan, lan unduh gambar iklan sing dioptimalake! (Aja ngadili gambar kucing, gambar standar)

Adcat

Keuntungan Adcat Kalebu

  • Ora dibutuhake katrampilan teknis - Ora dibutuhake desainer gambar eksternal kaya Photoshop, amarga kasedhiya editor kanthi gampang ing alat kasebut.
  • Ora ono maneh cheat sheet - Aja golek maneh ukuran iklan paling anyar kanggo saben platform. AdCat nganyari lan nambah spek gambar nalika dianyari.
  • Simpen wektu - Adcat kanthi otomatis nyetel gambar sampeyan supaya cocog karo ukuran sing paling apik saben platform iklan.
  • Pratinjau iklan tanpa wates - Deleng persis tampilan iklan sadurunge sampeyan nyebarke.
  • download lan nuduhake pratinjau pariwara kanggo menehi saran.
  • pangaturan - Owahi gambar kaya sing dikarepake. Skala munggah / mudhun, mindhah, lan uga nambah logo perusahaan sampeyan.
  • Facebook masang - Ekspor gambar iklan sampeyan langsung menyang akun Facebook Ads ngerti yen bakal katon persis kaya sing dikarepake.
  • Tetep diatur - Gawe kampanye lan simpen kreatif gambar supaya tetep teratur.

Lan, mesthine sampeyan bakal ngirit dhuwit. Kanthi bisa nggawe pariwara kaping lima, sampeyan bakal mbayar biaya langganan kanthi cepet.

Upload Gambar Sampeyan Kanggo Coba AdCat

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.