Adbutler: Nglayani Iklan Integrasi WordPress

Nglayani Iklan Adbutler

Yen sampeyan duwe situs WordPress lan pengin ngatur pariwara kanggo pengiklan, Adbutler bisa uga dadi pilihan paling apik ing pasar. Integrasi WordPress liwat widget nggawe bangunan lan masang zona iklan dadi jajan, lan sistem AdAndler bisa disesuaikan, fleksibel, bisa diukur, lan uga menehi whitelabeling.

Fitur Platform Adbutler Klebu:

  • Skalabilitas - Skala sing bisa diandelake lan dijamin nalika dikarepake saya mundhak, wiwit atusan nganti miliaran kesan.
  • Penawaran Header - Lelang AdAdler mbisakake penerbit bisa nyampur adol langsung karo mitra penawaran header kanggo nggedhekake penghasilan.
  • Dhukungan Iklan Rich Media - Nglayani kabeh materi iklan, kalebu HTML5, video, flash, gambar, email, seluler lan telpon ad asinkron.
  • Nglayani Iklan Video (VAST) - Modul sing gampang digunakake kanggo AdASTler nggunakake VAST 2.0 bakal ngirit wektu lan lara ati sampeyan.
  • Laporan Instan - Akses cepet menyang laporan dinamis lan realtime.

Pelaporan Adbutler

Aku njupuk Adbutler kanggo drive test lan pancen kesengsem karo kepiye carane dibangun sistem kasebut. Yen dudu siji fitur sing ilang, aku bakal ngleksanakake kanthi lengkap ing situs… layanan mandiri. Muga-muga situs kasebut duwe kaca inventaris sing mbukak lan kemampuan para pengiklan kanggo nyedhiyakake awake dhewe. Kajaba iku, integrasi karo gerbang pembayaran kanggo nglumpukake penghasilan pariwara saka pariwara bakal luwih becik.

Yen sampeyan ngatur situs lan pengiklan dhewe, Adbutler minangka platform sing kaya fitur.

Pilihan Nglayani Iklan Adbutler Klebu

Jadwal Lanjut

  • Pacing - Adbutler ngimbangi pangiriman kampanye kanthi suwe-suwe kanggo sebaran kesan sing padha.
  • Pembatasan Frekuensi - Batesake kaping pirang-pirang iklan sing bakal ditampilake menyang pangguna tartamtu.
  • Pisah Dina - Iklan Target adhedhasar saben dina.

Ngetokake pamirsa

  • Target Geografis - Target iklan miturut negara, provinsi utawa negara bagian, utawa uga khusus kaya kutha.
  • Target Target - Target lan nyedhiyakake iklan gumantung pangguna sing dikunjungi pangguna.
  • Targeting Keyword - Target kampanye iklan kanthi tembung kunci kalebu match wildcard.

Manajemen Gampang

  • Akun Pangguna Multiple - Gawe akun pangguna sing dibutuhake kanggo ngatur lan nyedhiyakake inventaris.
  • Saluran Pariwara - Gabungake pariwara sing padha saka macem-macem sumber pariwara dadi saluran iklan sing gampang dilayani.
  • Dhukungan sing Mbantu - Tim dhukungan Adbutler kasedhiya liwat telpon utawa email.

Cara Nginstal lan Ngonfigurasi Ad Butler ing WordPress

Instal plugin, ketik kunci, lan situs WordPress sampeyan wis terintegrasi karo Ad Butler! Mangkene sawetara video sing mbukak proses sampeyan:

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.