Deskripsi Proyek kanggo VP Pemasaran

Ayu. Miturut Scott Adams, pangripta Dilbert:

Polesan Turd - Pemasaran

2 Komentar

  1. 1

    Kuwi lucu banget. Kayane bingkai durung rampung diwarnai. Mikir, tegese komik sing digambar sing ora bisa digawe utawa rusak amarga konten. Aku seneng dheweke ngirim sawetara sing ora disetujoni (biasane paling lucu).

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.