WordPress: Ngatur Iklan karo Menteri-Menteri

Saben nyoba tes ing situsku, aku kudu terus ngrancang desainer tema lan nyunting kode inti ... sing nggawe aku rada gugup. Aku wis nyoba sawetara plugins iklan ing blog WordPress, nanging ora ana sing cukup kuat.

Minggu iki pungkasane aku nemokake apa sing dibutuhake karo plugin manajemen iklan WordPress sing hebat, sing diarani Ad-menteri.
menteri iklan
Antarmuka kanggo Ad-menteri ora intuisi banget, nanging fitur kasebut sampurna. Iki minangka langkah-langkah kanggo atur Ad-menteri, priksa situs penulis kanggo rincian tambahan:

  1. Instal lan aktifake plugin.
  2. Ketik kode sing dibutuhake ing tema sampeyan, priksa manawa sampeyan menehi katrangan babagan lokasi - luwih-luwih yen sampeyan duwe sawetara wilayah:
     'Spanduk paling dhuwur', 'description' => 'Iki spanduk ing ndhuwur saben kaca', 'before' => '> div id = "banner-top">', 'sawise' => '> / div> '); do_action ('ad-minister', $ args); ?>
  3. Pindhah menyang ngatur tab banjur pilih Ad-menteri.
  4. Klik ing Posisi / Widget tab lan sampeyan saiki kudu ndeleng kabeh posisi sing wis ditambahake ing desain tema.
  5. Saiki klik Gawe Konten. Liwat kode sampeyan, pilih posisi sing pengin ditampilake lan aktif lan aktif. Priksa manawa judhul konten cukup kanggo mbedakake pariwara.
  6. Sampeyan saiki mlaku lan mlaku!

Plugin kasebut uga nduweni fungsi tambahan kayata kisaran tanggal, jumlah klik, lsp. Plugin sing kuat banget sing duwe kabeh sing dibutuhake kanggo ngatur pariwara kanthi gampang ing WordPress Blog!

One comment

  1. 1

    Aku mung miwiti bisnis ing omahku lan saiki nindakake riset babagan cara pariwara paling apik. Aku nemokake blog iki lan seneng banget karo ide program iki kanggo mbantu bisnis cilik miwiti pariwara sing luwih apik. Aku kudu mriksa informasi luwih lengkap. Aku uga nggoleki "pitulung" iklan liyane sing diarani Glyphius? Apa sampeyan wis krungu? Matur nuwun kanggo nuduhake pikirane lan menehi tips apik babagan sing kudu digatekake!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.