Jinis, Sumber Daya, lan Solusi kanggo Deteksi Penipuan Iklan

penipuan iklan

Ing panliten sing ditindakake dening Asosiasi Pengiklan Nasional (ANA) lan Putih Ops, panliten kasebut ngramal pengiklan biaya iklan $ 7.2 milyar taun kepungkur. Lan ing survey iklan tampilan digital AS, Ilmu Iklan integral ngidentifikasi 8.3% kabeh kesan iklan minangka apike, dibandhingake karo 2.4% iklan sing adol langsung penerbit. DoubleVerify laporan manawa luwih saka 50% iklan digital ora nate dideleng.

Apa Jinis Penipuan Iklan?

  1. Penipuan Iklan Kesan (CPM) - Penipu ndhelikake iklan ing 1 × 1 piksel utawa tumpukan iklan ing ndhuwur siji liyane kanggo nambah kesan sing ditampilake iklan ing situs.
  2. Panelusuran (CPC) Penipuan Iklan - Penipu nggawe situs web palsu, kadhangkala kanthi otomatis, sing nggunakake tembung kunci biaya-klik-klik ing konten kanggo ndorong pariwara sing paling larang menyang situs dhewe.
  3. Penipuan Iklan Afiliasi (CPA) (AKA Cookie Stuffing) - situs asring dibayar dening pangguna sing njupuk tindakan, mula para penipu nggawe program kanthi palsu kanggo ngapusi sistem iklan supaya percaya yen ana kegiyatan.
  4. Penipuan Iklan Utama (CPL) (Penipuan Konversi AKA) - percaya utawa ora, penipu pancen bisa mbayar dhuwit kurang kanggo pangguna kanggo ngisi formulir tinimbang mbayar mbayar konversi… ngasilake palsu, bathi sing duwe bathi.
  5. Injeksi Iklan lan Penipuan AdWare - Penipu nggunakake toolbar utawa malware kanggo nyuntikake iklan menyang pengalaman browsing pangguna nyata, ngasilake kesan iklan luwih akeh lan tarif klik-tayang sing luwih dhuwur.
  6. Spoofing Domain utawa Penipuan Impresi Iklan sing Dibusak - tukang ngapusi kanthi cara pemrograman ngganti URL situs supaya pengiklan nganggep situs palsu utawa pembajakan utawa porno pancen minangka situs penerbit sing duwe reputasi.
  7. Penipuan CMS - hacker ngapusi utawa nyelehake malware ing sistem manajemen konten penerbit sing nggawe kaca dhewe nggunakake domain sing sah kanthi sah.
  8. Penipuan Target maneh - bot niru pengunjung nyata lan nggawe kesan lan klik ing kampanye retarget sing lagi aktif.
  9. Penipuan Lalu Lintas utawa Penipuan Ekstensi Pemirsa - penerbit tuku lalu lintas sing akeh segmen kanggo nambah jumlah kesan sing dibutuhake kanggo ngrampungake kampanye pariwara.

Yen sampeyan pengin maca babagan jinis penipuan iklan kanthi rinci, priksa artikel John Wilpers, Apa sangang jinis penipuan iklan digital?

Solusi Penipuan Iklan:

Telung perusahaan sing kasebut ing ndhuwur uga dadi pimpinan ruang solusi Ad Fraud.

ilmu iklan integral

  • Ilmu Iklan integral - akreditasi dening Dewan Rating Media, Solusi Integral Ad Science kalebu web seluler, iklan ing-app seluler, desktop, deteksi penipuan iklan video lan iklan. Teknologi kepemilikan lan optimisasi nyedhiyakake sampeyan cara kanggo nyuda sampah ing rencana media kanthi mblokir pariwara supaya ora dilayani ing kaca web apus-apus lan mungkasi tawaran tayangan palsu nalika nyata.

dv pucuk

  • DoubleVerify Pinnacle - ngevaluasi kualitas saben kesan sing dikirimake lan asil net kanggo saben ukuran kualitas. Platform kasebut uga nyederhanakake keputusan optimasi kanthi nyedhiyakake analisis jero lan visualisasi wektu nyata kanggo ndorong kualitas kesan sampeyan.

ops putih

  • WhiteOps FraudSensor lan MediaGuard - FraudSensor nganalisa kabeh platform lan menilai 1,000+ sinyal browser. Diakoni dening MRC kanggo deteksi lalu lintas (SIVT) sing canggih. MediaGuard MediaGuard minangka API solusi sing ngevaluasi saben panjaluk tawaran utawa kesan iklan ing milidetik lan nyedhiyakake pertahanan pamblokiran pra-tawaran program kanggo tuku palsu.

Babagan Dewan Rating Media

MRC minangka asosiasi industri nirlaba sing didegake ing taun 1963 sing kasusun saka perusahaan televisi, radio, cetak lan Internet terkemuka, uga pengiklan, agensi pariwara lan asosiasi perdagangan sing tujuane kanggo njamin layanan pangukuran sing valid, andal lan efektif.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.