Apa Pengaruh lan Alternatif kanggo Mblokir Iklan?

piranti lunak pemblokiran iklan

Ngalami Internet tanpa pariwara ngganggu sampeyan nalika sawetara wayahe apik banget. Sayange, ora. Kanthi mblokir iklan sing akeh, konsumen meksa para penerbit supaya tumindak drastis. Lan nalika iOS 9 ngidini ekstensi browser seluler Safari ing iPhone, ekstensi mblokir iklan pasar diwiwiti kanggo pangguna seluler - medium pertumbuhan iklan sing dhuwur.

Siji perkiraan nuduhake manawa Google ngilangi penghasilan AS $ 1.86 milyar kanggo pamblokiran iklan ing taun 2014. Penerbit wis kelangan kira-kira 9% saka penghasilan iklan tumrap pamblokiran iklan.

Infographic iki saka Signal, Munggah saka Pamblokir Iklan, nyedhiyakake telung cara kanggo nyoba kanggo njaga penghasilan iklan sampeyan:

  1. Hubungan Iklan - nggarap jaringan iklan sing ora nggabungake data sing akurat bisa ngasilake iklan sing ora relevan sing nolak konsumen lan ngajak supaya nggunakake blocker iklan.
  2. wong - nggabungake kabeh saluran sampeyan supaya prospek lan pelanggan bisa diidentifikasi kanthi bener lan pariwara kanthi diwenehi panganan kanthi bener.
  3. Pariwara Asli - Sinyal nyaranake penerbit kanggo nggabungake pariwara asli kanggo nambah bathi.

Nalika rong opsi pisanan minangka saran apik kanggo penerbit, pilihan kanggo mbukak pariwara asli nggawe saya ora sabar. Babagan sing apik banget yaiku iklan sing ora salah. Pariwara asli; ing sisih liyane, gampang disalahake kanggo konten. Penerbit kudu nindakake apa-apa supaya bisa urip, nanging miturutku ora apike konsumen meksa nindakake perkara kasebut.

Meh 200 yuta wong saiki nggunakake piranti lunak pemblokiran iklan, tuwuh 41% sacara global ing taun pungkasan.

pamblokiran iklan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.