Napa Tim Penjualan lan Pemasaran Perlu ERP Cloud

Sales Resource Marketing Marketing Resource

Pemimpin pemasaran lan sales minangka komponen integral kanggo ngasilake penghasilan perusahaan. Departemen pemasaran duwe peran penting kanggo promosi bisnis, rinci babagan penawaran, lan nggawe pembedane. Pemasaran uga ngasilake minat marang produk lan nggawe prospek utawa prospek. Ing konser, tim sales fokus ing konversi prospek menyang pelanggan sing mbayar. Fungsi kasebut gegandhengan banget lan kritis kanggo sukses bisnis kanthi sakabehe.

Miturut pengaruh penjualan lan pemasaran ing garis dhasar, penting manawa para pengambil keputusan maksimalake wektu lan bakat sing kasedhiya, lan supaya bisa duwe wawasan babagan kinerja tim ing kabeh garis produk. Kemajuan teknologi nggawe luwih gampang entuk akses nyata informasi babagan staf bisnis lan pelanggan. Luwih khusus, teknologi ERP adhedhasar awan nyedhiyakake mupangat kasebut.

Apa Cloud ERP?

Cloud ERP minangka Software minangka Layanan (SaaS) sing ngidini pangguna ngakses piranti lunak Resource Resource (ERP) liwat internet. Cloud ERP umume duwe biaya pendahuluan sing luwih murah amarga sumber daya komputasi disewakake sewulan tinimbang dituku langsung lan dikelola ing lokasi. Cloud ERP uga menehi perusahaan akses menyang aplikasi sing kritis ing bisnis kapan wae saka lokasi ing piranti apa wae.

Kepiye Evolusi Cloud ERP?

Minat lan adopsi solusi manajemen bisnis cloud lan seluler wis akeh ing taun-taun pungkasan. Nambah kemajuan teknologi nambah kebutuhan kanggo piranti sing gegandhengan lan data wektu nyata kanggo menehi informasi babagan keputusan bisnis sing penting. Pemanfaatan piranti cerdas kayata telpon, tablet, lan aset digital liyane wis ngowahi papan makarya. 

Wiwit pandemi COVID-19, dikarepake solusi cloud lan seluler mbledhos. Kebutuhan kanggo nglakokake bisnis saka endi wae lan kapan wae nambahake permintaan konektivitas awan. Panjaluk iki nyebabake adopsi sistem manajemen bisnis seluler kanthi cepet sing nglengkapi karyawan kanthi kemampuan kerja saka njaba kantor lan tetep nganyari data perusahaan kanthi real-time. Gartner ramalan sing umum ing saindenging jagad bathi maya bakal tuwuh nganti 6.3 persen ing taun 2020. Sabanjure, piranti lunak minangka layanan (SaaS) tetep dadi segmen pasar paling gedhe lan diprakirake bakal tuwuh dadi $ 104.7 milyar ing taun 2020. 

Acumatica ngakoni kebutuhan solusi cloud lan seluler wiwit didegake ing taun 2008, lan terus ningkatake solusine supaya luwih bisa nyayakake kabutuhan pangembangan bisnis tuwuh tengah. Ing September kepungkur, kayata, Acumatica ngumumake rilis Acumatica 2020 R2, kaloro pembaruan produk tahunan. 

Rilis produk anyar kalebu pirang-pirang update, kalebu:

  • Integrasi karo aplikasi eCommerce utama Shopify
  • Akun digawe kanthi otomatis AI / ML Nggawe dokumen sing bisa dibayar, sing nyederhanakake cara pangguna nyiyapake data sing bisa dipvisualisasi ing dashboard, dianalisis ing tabel pangsi, lan digunakake kanggo notifikasi wektu nyata.
  • Wong asli Solusi piranti lunak POS sing nyedhiyakake kasedhiyan inventaris real-time, macem-macem lokasi, lan manajemen gudang back-end kanthi ritel barcode. Saiki, pangguna bisa ngatur pengalaman saluran omni lengkap tanpa duwe staf ing lokasi.
  • AI / ML-aktif manajemen beyo majeng, sing nggabungake feed perbankan elektronik kanggo kertu perusahaan lan ngotomatisasi nggawe kuitansi kanggo nglancarake proses kanggo pangguna seluler biasa uga personel akuntansi kantor mburi. 

Manajemen biaya utamane relevan saiki ing departemen keuangan perusahaan. Pandemi COVID-19 nyebabake perusahaan nyelehake penekanan anyar babagan manajemen biaya, kanthi fokus golek area kanggo ngirit biaya. Kedadeyan sing durung tau kedadeyan ing taun iki nambahake kebutuhan kanggo bisnis investasi ing visibilitas sing luwih apik, kontrol biaya sing luwih apik, lan otomatisasi. Pemimpin bisnis butuh sumber daya, saiki luwih saka saiki, kanggo njupuk keputusan bisnis kanthi luwih lengkap. Kapabilitas pembelajaran mesin Acumatica sing anyar bakal dadi luwih pinter suwe-suwe, sinau saka koreksi manual data impor nganti pungkasane nglancarake proses finansial umum lan ngirit dhuwit kanggo bisnis.

Kepiye Cloud ERP Ndhukung Sales lan Marketing?

Cloud ERP bisa nyedhiyakake tim sales kanthi lengkap babagan kesempatan, kontak, lan kabeh kegiyatan sing pengaruhe saka keputusan sales. Kajaba iku, tugas utama lan alur kerja bisa mbantu ngatur proses penjualan supaya bisa nambah efisiensi. Alat ERP ningkatake aliran informasi, nyuda siklus sales, lan nambah tarif sing cedhak. 

Kanggo tim pemasaran, cloud ERP bisa ndhukung solusi pemasaran terintegrasi, sing ana gandheng cenenge karo manajemen finansial lan konten. Duwe solusi pemasaran terintegrasi bisa ningkatake kolaborasi antarane sales, marketing, lan dhukungan, lan uga njamin ROI maksimum kanggo saben dolar pemasaran sing digunakake. Ditambah karo sistem ERP, tim pemasaran uga bisa nggunakake sistem Manajemen Hubungan Pelanggan (CRM) kanggo ngatur petunjuk, nambah konversi, ngukur kinerja kampanye, komunikasi karo kontak, lan nambah produktivitas. Dheweke uga bisa njupuk petunjuk saka formulir web, dhaptar sing dituku, pariwara, surat langsung, acara, lan sumber liyane.

Amarga arsitektur adhedhasar web, umume penawaran ERP nganggo API kanggo integrasi cepet menyang piranti lunak lan program kritis misi liyane. Mupangate kanggo tim sales lan marketing kalebu akeh, kalebu implementasine luwih cepet lan murah lan luwih cepet wektu-kanggo-pasar kanggo strategi seluler. Kanthi ngetrapake solusi cloud ERP, tim sales lan marketing bisa ngontrol luwih akeh proses lan pemahaman sing luwih apik babagan operasine kanthi real-time. Dheweke bisa tetep produktivitas kanthi nawakake akses online staf menyang informasi paling anyar saka ngendi wae nggunakake piranti apa wae kapan wae. 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.