ActiveTrail: Platform Pemasaran Email lan Marketing Otomatis sing Gampang Digunakake

Otomatisasi Marketing ActiveTrail

Kanthi cabang ing AS, Israel, Jerman, Prancis lan Amerika Latin, TravelTrail mbantu bisnis kanthi macem-macem bentuk, ing jagad iki, kanggo ngraketake sesambungan karo klien. Wiwit diwiwiti minangka proyek internal, perusahaan kasebut dadi panyedhiya layanan email multi-saluran utama, nawakake platform pemasaran canggih.

Fitur Platform Marketing Email AktifTrail Kalebu

  • email Marketing - Gawe gampang nggawe kampanye email responsif seluler. Alat kasebut kalebu pemicu, manajemen kontak, editor gambar, kampanye ulang taun, manajemen bouncing, ijin pangguna, laporan & analitis, tombol domain & ID pangirim, kepatuhan karo undang-undang anti-spam, macem-macem baris subjek, simbol ing baris subjek, media Server, grup kontak dinamis, kampanye RSS, mbusak otomatis.

Cithakan Email ActiveTrail

  • Marketing Automation - Mbangun lelungan pelanggan otomatis sing visual lan pribadi.
  • A / B Testing - ngirim email nomer pisanan kanggo nampa lan mriksa tanggapane.
  • Nggawe Kaca Landing - Gawe kaca pendaratan profesional kanthi luwih apik nalika ngonversi petunjuk.
  • wong - nyetel judhul, konten, lan uga gambar ing email sampeyan supaya cocog karo saben klien utawa klompok panampa.
  • Piranti Lunak SMS - Kirim pesen teks kanthi online menyang pelanggan, petunjuk, lan karyawan
  • Survey Online - Entuk umpan balik kanthi nyata, andal lan kritis saka para pelanggan
  • integrasi - Nggabungake pemasaran email karo aplikasi lan layanan populer, utawa gawe dhewe nganggo REST API lan Webhooks. Integrasi produksi kalebu Google Analytics, Zapier, Salesforce, Optimove, PayPal, Cashcow, Facebook Leads, Personalics, lan Plugin WordPress.

Formulir Ndhaptar ActiveTrail

Ndhaptar Uji Coba ActiveTrail Gratis Dina Iki!

Pengungkapan: Kita afiliasi saka TravelTrail

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.