AktifConversi: Ngenali lan Lacak Pengunjung Web

dashboard konversi aktif

Konversi aktif minangka piranti lunak pelacak utama kanggo bisnis ukuran cilik nganti medium. Solusi sales lan marketing ngidini perusahaan ngenali pengunjung, perusahaan, lan petunjuk kualifikasi sing ngunjungi situs sampeyan. Laporan sing dijadwalake babagan arahan sing berkualitas bisa dikirim menyang tim penjualan kanggo ngandhani babagan prospek online sing paling aktif.

Konversi aktifTeknologi pelacakan bisa nemtokake kegiatan panampa pemasaran email lan tanggapan marang tawaran email. Solusi kasebut bisa uga menehi wawasan babagan saluran kampanye pemasaran kalebu pemasaran online, pariwara cetak, media siaran, lan pengunjung langsung menyang situs web utawa kaca landas.

Email otomatis, ProspectAlert, nyedhiyakake tampilan sentris babagan informasi timbal ing ActiveConversion. Informasi utama diwenehake kanggo wakil penjualan sampeyan babagan prospek sing ditugasake. Sistem kasebut integrasi karo Salesforce.com utawa Microsoft Dynamics nanging CRM ora prelu - tim penjualan sampeyan bisa langsung mlebu kanggo ndeleng kabeh informasi sing wis diklumpukake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.