Jaringan AKTIF lan Gaya Viral: Manajemen Peserta lan Merchandising

awan kegiatan

Jaringan AKTIF saben taun ngolah meh 100 yuta registrasi lan luwih saka $ 3B kanggo pambayaran luwih saka 47,000 penyelenggara lan 200,000 kegiyatan lan acara.

ACTIVE Network® minangka pasar global utama kanggo kegiyatan lan acara, nyambungake peserta lan penyelenggara kegiatan, nalika nawakake intelijen bisnis sing ora ana tandhingane liwat platform solusi lan wawasan data terkemuka ing industri sing mbantu para panitia ndorong partisipasi lan penghasilan sing tambah.

Solusi sing akeh kalebu sawetara platform lan layanan:

  • AKTIF Bisa - platform cloud sing bisa diukur. Aman, stabil, lan fleksibel, ACTIVE Works nyedhiyakake layanan lan prasarana kanggo ndhukung organisasi kanthi ukuran apa wae.
  • Awan Kegiatan - nyedhiyakake wawasan babagan data intelijen acara kasebut. Solusi kanthi merek khusus sing ngidini sampeyan ngirim komunikasi sing bisa ditrapake menyang pelanggan nalika nglacak keterlibatan, supaya bisa ngerti babagan endi, kapan lan kepiye pengin dirungokake saka sampeyan.
  • Keterlibatan AKTIF - Solusi merek khusus sing ngidini sampeyan ngirim komunikasi sing bisa ditrapake kanggo pelanggan nalika nglacak keterlibatan, supaya bisa ngerti babagan endi, kapan lan kepiye pengin dirungokake saka sampeyan.
  • jaringan aktif selulerAplikasi Mobile - Serangkaian solusi kegiatan seluler sing dirancang kanggo melu pangguna pungkasan sing melu acara.
  • Sistem Timing Lomba - Solusi wektu RFID kanggo balapan kabeh ukuran (TUHF)

Solusi Jaringan AKTIF Klebu

  • Piranti Lunak Manajemen Balapan - Registrasi lomba online lan solusi pemasaran kanggo mbantu para peserta luwih akeh, ngatur acara kanthi gampang, lan nggawe merek sing kuwat.
  • Piranti Lunak Manajemen Recreation - ACTIVE Net mbantu departemen taman lan rekreasi, YMCA, pusat rekam kampus lan pusat kegiatan komunitas liyane supaya bisa nambah partisipasi kanthi ngatur registrasi, reservasi, jadwal, fasilitas, check-in, keanggotaan lan liya-liyane.
  • Piranti Lunak Manajemen Ruangan - Kegiatan AKTIF nyedhiyakake kepatuhan lan perlindungan kanggo kemah, marin, situs bersejarah, fasilitas panggunaan awan lan lisensi mangsan kaya moro, mancing, lan prahu.
  • Piranti Lunak Manajemen Camp - Camp Manager njaga kemah kanthi lancar, kalebu klinik olahraga, kelas seni, program pendhidhikan, lan kabeh jinis kemah, awan utawa sewengi. Gawe formulir registrasi online kanthi cepet, tambahake proses pembayaran sing aman, tagihan otomatis kulawarga lan monitor nganggo alat pelapor dashboard.
  • Piranti Lunak Manajemen Olahraga - Run liga saka siji sistem online - kalebu liga, asosiasi, klub lan pamrentah nasional pemuda lan olahraga diwasa. Piranti lunak olahraga ACTIVE kanthi gampang ngotomatisasi lan ngatur registrasi pemain, pembayaran, dhaptar, rekrutmen sukarelawan, jadwal game, pelaporan, lan komunikasi email.
  • Resor aktifSoftware Manajemen Resor lan Objek Wisata - Teknologi online lan lokasi sing integral kanggo gunung lan resort ski, museum, akuarium, lan taman hiburan. Jalanake operasi kanthi luwih apik kanthi point-of-sale, manajemen pametu, anggota, lan alat panganan lan omben-omben.
  • Camp lan Kelas Manager yaiku kanggo pendidik lan administrator sing butuh registrasi lan pembayaran kelas online, komunikasi lan nglaporake data, lan dhukungan manajemen kelas. Gunakake solusi pembayaran lan manajemen online ACTIVE kanggo sekolah.

Integrasi Merchandise Viralstyle

Jaringan ACTIVE nggabungake proses registrasi online karo Viralstyle, kanggo mbantu acara nyurung penghasilan barang dagangan. ACTIVE nglacak kegiatan dodolan merchandising lan ngirim wawasan data kanggo mbantu para panitia nemtokake tambah penghasilan minangka asil saka sales merchandise, sing bakal mbantu para panitia nggawe keputusan kanggo acara mbesuk.

Penyelenggara acara sing nggunakake fitur merchandising bisa milih saka luwih saka 20 opsi sandhangan lan aksesoris. Integrasi kasebut ngidini pelanggan ngunggah desain, logo, teks, lan pilihan warna sing disesuaikan supaya para peserta bisa tuku barang sing dipersonalisasi.

Minangka bagean saka komitmen ACTIVE kanggo ngirim solusi manajemen siklus kegiatan sing lengkap, kita wis ngenalake fitur merchandising iki supaya para panitia bisa fokus wektu luwih akeh kanggo para peserta duwe pengalaman acara sing unggul lan ora suwe wektu kanggo logistik merchandise lan inventaris inventaris. Sam Renouf, manajer umum olahraga ing Jaringan ACTIVE

Pengungkapan: Manajemen Peserta, ACTIVE Works minangka merek dagang saka Jaringan ACTIVE.