Ngawasi lan Publikasi Media Sosial sing Tumindak

dashboard kanthi tumindak

Tumindak minangka suite ngawasi lan interaksi media sosial sing terjangkau sing digabung karo feed Facebook, Twitter, Google +, Youtube, LinkedIn lan RSS.

tumindak

Aktif nyedhiyakake Alat Pemasaran Media Sosial lan platform Pemantauan Media Sosial. Kita ngaktifake agensi lan bisnis kanggo nyambung karo para pelanggan ing jaringan sosial. Kita ngawasi tembung kunci ing jaringan kaya Facebook, Twitter, Youtube, Blog, Flickr, lan macem-macem saluran liyane lan nggabungake informasi supaya pangguna bisa ndeleng apa sing dicritakake para pelanggan ing sawijining dashboard. Kanthi tumindak uga nyedhiyakake teknologi Pelacakan Kampanye lan nggabungake menyang Google Analytics kanggo ngukur pengaruh saben postingan lan ngukur ROI Media Sosial.

fitur

Dasbor Media Sosial - Monitor apa sing dicritakake pelanggan ing saluran media sosial, lacak volume buzz kanggo merek lan produk kanthi suwe-suwe banjur dasbor ekspor minangka PDF utawa Excel.
dashboard kanthi tumindak

Ngawasi Kampanye - integrasi karo Google Analytics kanggo ngukur asil sampeyan. Ukur klik, tampilan kaca, penghasilan, retweet lan gampang nggawe kampanye kanggo ngukur kiriman sampeyan.
kampanye kanthi tumindak

Nerbitake Media Sosial - Gampang nerbitake menyang macem-macem akun, gawe jadwal kiriman lan lacak kinerja ing akun.
tumindak nerbitake

Alur Kerja sing Sederhana - Nemtokake tweet utawa kiriman Facebook menyang pangguna, lacak yen wis rampung lan deleng kabeh kiriman sing ora lengkap ing perusahaan sampeyan ing siji jepretan.
alur kerja kanthi tumindak

Ngenali Influencer - Temokake pangguna sing ngomong babagan merek utawa industri sampeyan, gampang tindakake, melu utawa nulis kanggo wong-wong mau lan deleng kabeh kiriman saka pengaruh kanggo sinau babagan liyane.
pengaruh pengaruh

Lacak lan Laporake - Pantau kabeh kaca Facebook lan sebutan Twitter ing sak panggonan, lacak metrik utama Twitter: pandherek, retweet, nyebutake lan laporan babagan metrik Facebook: penggemar, tampilan kaca, komentar.
metrik tumindak

Analisis Sentimen Twitter - Lacak lan tanggapi tweet adhedhasar analisis sentimen otomatis, gampang ngowahi sentimen yen ora salah. Panelusuran intuisi, cloud tag, basa - kanggo mbantu sampeyan nemokake sing digoleki.
sentimen tumindak

Coba a 14 dina nyoba gratis saka Tindakan.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.