ActionIQ: Platform Data Pelanggan Generasi Sabanjure Kanggo Nglarasake Wong, Teknologi, lan Proses

ActionIQ - CDP

Yen sampeyan perusahaan perusahaan ing ngendi sampeyan wis nyebar data ing macem-macem sistem, a Platform Data Pelanggan (CDP) meh dadi kabutuhan. Sistem asring dirancang kanggo proses internal internal utawa otomatisasi ... dudu kemampuan kanggo ndeleng kegiatan utawa data sajrone lelungan pelanggan.

Sadurunge Platform Data Pelanggan mlebu ing pasar, sumber daya sing dibutuhake kanggo nggabungake platform liyane wis nyegah a siji cathetan kasunyatan ing ngendi sapa wae ing organisasi bisa ndeleng kegiatan ing sekitar pelanggan. Platform data pelanggan kaya TindakanIQ mbisakake bisnis supaya entuk wawasan lan nanggapi sawetara tantangan sing diadhepi pelanggan.

ActionIQ Customer 360, Intelijen, Pengalaman

  • Pelanggan 360 - Nggabungake data lan nggawe siji tampilan lengkap kanggo kabeh pelanggan
  • Intelijen Pelanggan - Jelajahi data sampeyan lan entuk pemahaman anyar saka siji sumber kebenaran intelijen pelanggan
  • Pengalaman Pelanggan - Ngatur lelungan pelanggan asli lan pengalaman nyata ing kabeh saluran

CDP nguatake pangguna non-teknis liwat antarmuka sing ramah pangguna kanggo nganalisa pelanggan, pamisahan pamirsa, lan prédhiksi tumindak paling apik sing nggunakake 100% data. Kanthi data kasebut, bisa nggawe personalisasi pengalaman lan ngotomatisasi perjalanan 1: 1 ing kabeh saluran pemasaran, CX, lan commerce.

Personalisasi ora bisa ditindakake yen para pemasar ora duwe sarana kanggo ngerti kabutuhane pelanggan kanthi terus-terusan. Nggawe platform data pelanggan terpusat (CDP) kanggo nggabungake data sing dibayar lan duweke saka salin saluran iku penting kanggo upaya kasebut.

McKinsey

ActionIQ dadi pusat revolusi adhedhasar data sing ngowahi cara merek babagan pengalaman pelanggan, transformasi digital lan nilai data pelanggan minangka aset inti perusahaan.

Dheweke fokus kanggo ngrampungake tantangan data perusahaan supaya tim diwenehi kekuwatan kanggo nggawe pengalaman pelanggan sing asli ing kabeh titik tutul merek.

ActionIQ mbantu perusahaan G2000 kanthi nyambungake data pelanggan pihak pertama, nyedhiyakake antarmuka sing gampang digunakake kanggo pangguna bisnis ngakses wawasan pelanggan, lan ngaktifake orkestra pengalaman pelanggan ing saluran.

Pandhuan Panuku CDP

Lanskap Platform Data Pelanggan wis njeblug karo luwih saka 100+ vendor sing ngaku dadi CDP sajrone 12 wulan kepungkur. Ing kasunyatan, ana sawetara CDP sing dibangun kanthi tujuan kanggo Nggabungake, Nganalisis, lan Aktifake data pelanggan kanthi cara modern lan lincah. 

Langkah pertama kanggo nemokake solusi sing tepat ing pasar platform data pelanggan kanthi cepet yaiku ngerti apa sejatine Platform Data Pelanggan lan apa. ActionIQ wis nulis a Pandhuan Pasar CDP kanggo nylametake dhewe sajrone riset frustasi nganti pirang-pirang wulan lan nyatane nyatane lanskap CDP sing mbingungake.

Download Pandhuan Pasar CDP

Kepatuhan lan Sertifikasi ActionIQ

Piranti administratif ActionIQ dirancang kanggo ndhukung kabijakan manajemen data, pangguna lan keamanan organisasi sampeyan. ActionIQ wis dibangun wiwit wiwitan kanthi keamanan lan privasi ing pikiran, kanthi tundhuk lan sertifikasi ing ngisor iki.

  • GDPR - Peraturan Perlindungan Data Umum 2016/679 minangka peraturan ing ukum EU babagan perlindungan data lan privasi ing Uni Eropa lan Wilayah Ekonomi Eropa. Iki uga ngatasi transfer data pribadi ing njaba wilayah EU lan EEA.
  • CCPA - Undhang-undhang Privasi Pelanggan California minangka undang-undang negara sing dimaksud kanggo nambah hak privasi lan perlindungan konsumen kanggo warga California, Amerika Serikat. 
  • SOC 2 - standar kepatuhan sing digawe dening Institut Akuntan Publik Certified Amerika (AICPA). Standar kasebut kalebu babagan keamanan, integritas proses, kasedhiyan, kerahasiaan lan privasi. Audit SOC 2 ditindakake dening perusahaan keamanan siber lan kepatuhan pihak katelu ing njaba, independen saka operator teknologi lan AICPA.
  • Framework Shield privasi - mekanisme sing diakoni kanggo tundhuk karo syarat proteksi data EU nalika ngirim data pribadi saka Wilayah Ekonomi Eropa (EEA) menyang Amerika Serikat.

Mesin Analisis Real-Time ActionIQ InfiniteCompute

ActionIQ's InfiniteCompute menehi sampeyan kekuwatan kanggo nyambung lan nggabungake kabeh data pelanggan tanpa preduli saka sumber utawa ukuran. Kanthi integrasi out-of-the-box, InfiniteCompute nyambung langsung menyang gudang data, tlaga data, lan kabeh teknologi pemasaran sing populer, liwat transfer file batch lan API streaming wektu nyata. Data sing ora terstruktur, streaming data, data gedhe, data sing wis ora ana hubungane, prakara apa wae, ActionIQ InfiniteCompute bisa dadi siji.

Download Datasheet Komputer Tanpa wates

Integrasi CDI ActionIQ

TindakanIQ terintegrasi karo solusi Agensi, Analytics, Intelijen Bisnis (BI), Klien, Infrastruktur Data, Basis Data, Surat Langsung, DMP, eCommerce, Email, Seluler, Paid Media, Personalisasi, Penjualan, Pelayanan, lan Web / SDK kanggo nyinkronake kabeh data kanthi sentral.

Sumber Data ActionIQ

Integrasi produksi kalebu Adobe Analytics, Manajer Pemirsa Adobe, Kampanye Adobe, Adobe Marketo, Target Adobe, AirShip, Allant, Allorica, Amazon Kinesis, Amazon Redshift, Amazon S3, Apache Hive, Arandell, Baesman, Beeswax, Braze, Cheetah, Criteo, CSV , Domo, Hasil Dinamis, Iklan Facebook, Facebook Instagram, Facebook Messenger, Facebook Whatsapp, Google Ads, Google Analytics, Google BigQuery, Google Cloud Storage, Google Display & Video 360, Google Youtube, HTTP, Informatica, Iterable, JDBC, JSON, Kafka, KWI, Liveramp, Looker, LS Direct, Luigi, Printer MasterPiece, Merkle Archie, Merkle M1, Merkle RAL, Microsoft Azure, Moloco, Ink sing Bisa Dipindhah, mParticle, Mulesoft, Optimizely, Oracle Bronto, Oracle Eloqua, Oracle Responsys, Pinterest, PowerBI, Rest API, SailThru, Cloud Salesforce Commerce, Salesforce Datorama, Salesforce DMP, Salesforce Marketing Cloud, Salesforce Cloud Cloud, Salesforce Cloud Cloud, Segment.io, SFTP, Shopify, Snap, Snowflake, SparkPost, Tableau, Tealium, Teradata,TikTok, Tulip, Twilio, SendGrid, Twitter, YesMail, Zendesk, lan Zeta Global.

Nyuwun Demo ActionIQ

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.