Undhang-undhang: Tujuan sing Dibangun, SaaS, Otomatisasi Pemasaran Berbasis Awan

tumindak ing platform otomatisasi pemasaran

Pemasaran modern yaiku pemasaran digital. Ruang lingkup sing jembar kalebu taktik njaba lan inbound, strategi pamimpin lan strategi perawatan, lan program optimasi siklus urip lan pembelaan. Kanggo sukses, para pemasar butuh solusi pemasaran digital sing kaya kemampuan, fleksibel, interoperatif karo sistem lan alat liyane, intuisi, gampang digunakake, efektif lan hemat biaya.

Kajaba iku, 90 persen bisnis ing saindenging jagad luwih cilik; semono uga tim pemasarane. Nanging, solusi otomatisasi pemasaran sing paling lengkap ora dirancang kanggo nyukupi kabutuhan organisasi cilik utawa tim pemasaran sing luwih cilik sing asring ditemokake ing perusahaan gedhe. Perusahaan sing nggunakake otomatisasi pemasaran ndeleng 107% konversi timah sing luwih apik.

Ringkesan Solusi Otomatisasi Pemasaran Tumindak

Undhang-undhang nyedhiyakake solusi otomatisasi piranti lunak-minangka-layanan, adhedhasar cloud sing ngidini para pemasar bisa ngobrol karo para pembeli sajrone siklus urip pelanggan. Platform kasebut dibangun kanggo menehi kabeh perusahaan ukuran lan menengah babagan sistem otomatisasi pemasaran tingkat perusahaan, tanpa kerumitan lan sumber daya TI sing biasane dibutuhake.

Platform Act-On ngidini para pemasar nglakokake kampanye pemasaran canggih ing web, seluler, email, lan sosial. Iki kalebu kapabilitas kanggo: pemasaran email, pelacakan pengunjung situs web, kaca lan formulir pendaratan, skor timah lan pupuk, penerbitan sosial lan prospek, program otomatis, pengujian A / B, integrasi CRM, manajemen webinar lan liya-liyane.

Kanthi Undhang-undhang, upaya pemasaran bisa diukur lan dioptimalake adhedhasar data hard tinimbang perasaan usus. Pemasar bisa gampang:

  • Ngatur lan ngoptimalake kabeh tahapan pengalaman pelanggan;
  • Nggunakake marketing atribut kanggo bathi;
  • Lacak kegiatan prospek saka keterlibatan lan konversi dhisikan nganti adol tertutup lan adol baleni;
  • Laporan babagan kampanye, saka level dhuwur nganti latihan rinci.

Platform Act-On pancen kapisah amarga kagunaane uga dhukungan pelanggan sing ora ana tandhingane: pangguna biasane mbukak kampanye kaping pisanan sajrone sawetara dina (sistem warisan bisa mbutuhake pirang-pirang minggu utawa wulan) lan nampa dhukungan khusus (telpon / email ) tanpa biaya tambahan.

Act-On uga unik ing kemampuan kanggo ngatasi kabutuhane para pemasar modern saiki kanthi nampung kabeh tahapan lelungan panuku lan ngaktifake pemasaran supaya bisa nyentuh kabeh tahap siklus urip pelanggan (saka kesadharan lan akuisisi nganti retensi lan ekspansi pelanggan). Kajaba iku, ngidini para pemasar nggabungake aplikasi sing paling apik karo alat sing wis digunakake, saengga duwe fleksibilitas kanggo ngatur tumpukan pemasaran supaya cocog karo kabutuhane bisnis sing lagi berkembang.

Panaliten Act-On nuduhake manawa program pemasaran sing disesuaikan karo kabutuhan industri ngasilake asil sing luwih dhuwur tinimbang sing ora. Amarga iki, Act-On bubar ngumumake peluncuran Solusi Industri Act-On, sing disesuaikan kanggo macem-macem industri kalebu layanan kesehatan, lelungan, keuangan, manufaktur lan ritel, sing bakal ditindakake. Dirancang kanggo ngirim ROI sing luwih apik lan adopsi otomatisasi pemasaran sing luwih cepet, Solusi Industri Undhang-undhang nyedhiyakake:

  • Content - Cithakan khusus industri kanggo email, formulir, lan kaca landas kanthi macem-macem conto kampanye sing bisa diimpor / diekspor kanthi gampang liwat akun;
  • program - Alur kerja otomatis sing wis dibangun kanggo ndhukung kampanye multi-langkah lan kampanye keterlibatan;
  • benchmarks - Akses menyang asil kinerja gabungan kanggo kegiatan pemasaran ing macem-macem industri.

Tindakake Tur Video saka Undhang-undhang

Wawasan Keterlibatan sing Ditrapake

Engagement Insights minangka alat nglaporake sing nyedhiyakake akses nyata menyang analytics kampanye pemasaran liwat template sing bisa diekspor lan dianyari langsung kanggo Google Sheets lan Microsoft Excel.

Sanajan pemasaran data-driven wis penting banget kanggo kampanye saiki, manajemen data tetep dadi tantangan utama kanggo para pemasar B2B, miturut survey anyar. Wawasan Keterlibatan nggampangake ndeleng, ngekspor, lan nuduhake data, sing ngidini para pemasar nambah lan ngoptimalake kampanye lan uga nggawe data pemasaran luwih gampang diakses tim liyane ing saindenging organisasi.

Praktik Otomatisasi Marketing paling apik

74% perusahaan sing nganggo otomatisasi pemasaran ndeleng ROI positif sajrone 12 wulan utawa kurang. Saben perusahaan bakal duwe target unik sing ndhukung proses bisnis dhewe, nanging ana praktik paling apik sing bisa mbantu paling nggunakake sistem otomatisasi pemasaran sampeyan:

  • Nggawe kerangka manajemen timbal formal sing nerangake peran lan hubungan antarane enem alat lan proses pemasaran penting iki: data, perencanaan timbal, perutean timbal, kualifikasi timah, pemeliharaan timbal, lan metrik. Priksa manawa sales lan marketing setuju saben langkah, lan gunakake basa sing padha kanggo nggambarake.
  • Selaras proses lan target pemasaran karo departemen sales. Pelanggan ngetik corong penjualan mengko ing proses keputusan tinimbang sadurunge. Iki bener kanggo perusahaan B2B lan B2C. Iki tegese pemasaran ora mung bisa menehi jeneng sing wis diverifikasi menyang departemen penjualan.
  • Perpustakaan otomatisasi pemasaran kudu ngemot konten sing narik kawigaten para pembeli sing duwe pendhidhikan, lan organisasi kudu cukup lincah kanggo nyambung karo prospek sanalika menehi tandha maksud tuku.
  • Goleki solusi otomatisasi pemasaran sing negesake alat lan kapabilitas kanggo para pemasar, tinimbang sarat IT. Otomatisasi pemasaran kudu dipimpin dening profesional pemasaran, dudu CIO.

Undhang-undhang dadi luwih saka 3,000 perusahaan wiwit ukuran saka usaha cilik lan agêng nganti departemen perusahaan gedhe, ing saindenging jajaran industri (kayata layanan finansial, layanan kesehatan, manufaktur, piranti lunak, pendhidhikan lan teknologi). Pelanggan saiki kalebu Xerox, Swarovski, Universitas Ohio lan ASPCA, kanthi salah sawijining kasus panggunaan sing luwih kuat yaiku LEGO Education.

Pemasar ngalami tekanan luwih akeh tinimbang saiki kanggo ngasilake asil ing kabeh aspek siklus siklus pelanggan. Teknologi kita nguatake para pemasar nggunakake data kanggo nuntun keputusan lan mbentuk maneh cara merek karo para pembeli. Asile, para pemasar saiki luwih bisa dipertanggungjawabake lan efektif, nyumbang langsung kanggo tuwuhing pendapatan lan kepuasan pelanggan. Andy MacMillan, CEO, piranti lunak undhang-undhang

Sinau Kasus Otomatisasi Pemasaran - Undhang-undhang

Bekerja karo pendidik lan administrator saka K-6 kanggo nggawe solusi lan sumber daya kanggo sinau ing kelas interaktif, LEGO Education dadi otomatisasi pemasaran sawise ngerti solusi pemasaran email ora bisa diukur karo tuwuhing perusahaan. Act-On enggal mbuktekake pas kanggo kabutuhan unik LEGO, amarga regane fleksibel lan kapabilitas skor timah sing kuat, lan bisa digunakake kanthi cepet - langsung ngasilake pemahaman babagan pipa penjualan LEGO Education lan mbantu tim pemasaran divisi supaya luwih prioritas mlebu sing kasedhiya .

kanthi Undhang-undhang, LEGO Education wis bisa masang 14 kampanye otomatis setaun (munggah saka rong program email manual sadurunge), lan saiki wis 29 persen tingkat prospek menyang konversi.

Waca Sinau Kasus Lengkap

pengaruh tumindak-ing-marketing-otomatisasi

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.