Acrylic Times Kanthi Elegine Nggabungake Koran lan RSS

pulp akrilik

Bill kancaku ngancik aku MacHeist nalika bali. MacHeist pancen akeh banget - padha nggabungake aplikasi kanggo Mac sing bisa sampeyan tuku kanthi diskon sing tajem. Yen cukup wong tuku lan dhuwit cukup kanggo amal, dheweke nyedhiyakake saben lisensi panuku kanggo saben aplikasi ing kabeh paket.

Iki taktik pemasaran sing cerdas amarga meksa para peserta supaya virus, promosi bundel, lan golek wong liya sing bakal dituku!

MacHeist 3 bubar rampung lan duwe sawetara aplikasi luar biasa. Kampanye kasebut sukses lan kabeh aplikasi dilisensi. Salah sawijining aplikasi yaiku Pulp akrilik, aplikasi sing apik banget kanggo ngatur lan maca RSS Feeds sampeyan. Kabeh babagan aplikasi iku unik - ora nggunakake paradigma pandhu arah uga nggunakake taktik navigasi khas lawas sing kesel. Sajrone sawetara detik sampeyan bisa nemokake ... intuisi banget.

Pulp akrilik

 

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.