WYSIWYG Akronim

WYSIWYG

WYSIWYG minangka akronim kanggo Apa Sampeyan Katon Apa Sampeyan.

Sistem ing ngendi piranti lunak panyuntingan ngidini konten diowahi ing wangun sing meh padha karo tampilan nalika dicithak utawa ditampilake minangka produk rampung, kayata dokumen sing dicithak, kaca web, utawa presentasi slide.