WOM Akronim

WANITA

WOM iku akronim kanggo Sabda-Mulut.

Word-Of-Mouth yaiku nalika konsumen utawa bisnis promosi merek liyane kanthi sukarela ing obrolan siji-kanggo-siji utawa umum liwat media sosial utawa situs online liyane. WOM terus-terusan dadi pembalap dodolan amarga asale saka sumber daya sing dipercaya (biasane) ora diganjar kanggo nyebarake tembung kasebut.