Akronim UX

UX

UX minangka akronim kanggo Pangalaman pengguna.

Saben interaksi pelanggan karo merek sampeyan sajrone proses tuku. Pengalaman pelanggan mengaruhi persepsi panuku babagan merek sampeyan. Pengalaman positif ngowahi para panuku potensial dadi pelanggan lan njaga para pelanggan sing saiki setia.