Akronim UTM

UTM

UTM iku singkatan saka Modul Pelacakan Urchin.

Parameter UTM (kadhangkala dikenal minangka kode UTM) minangka potongan data ing pasangan jeneng/nilai sing bisa ditambahake ing pungkasan URL kanggo nglacak informasi babagan pengunjung sing teka ing situs web sampeyan ing Google Analytics. Google Analytics wiwitane diduweni dening perusahaan sing diarani Urchin, mula jenenge.