USSD Acronyms

USSD

USSD is the acronym for Data Layanan Tambahan sing Ora Terstruktur.

Protokol komunikasi sing digunakake dening telpon seluler kanggo komunikasi karo komputer operator jaringan seluler. Kanthi USSD, pangguna seluler sesambungan langsung kanthi nggawe pilihan saka menu. Ora kaya pesen SMS, pesen USSD nggawe sambungan nyata-wektu karo saben sesi, mbisakake komunikasi rong arah informasi.