Akronim USP

USP

USP minangka akronim kanggo Unique Selling Proposition.

Strategi pemasaran dikembangake lan ditindakake kanggo menehi informasi marang prospek lan pelanggan babagan diferensiasi merek, produk, utawa layanan dhewe saka pesaing. Uga dikenal minangka titik adol unik, Utawa proposition nilai unik (RRP).