Akronim URI

URI

URI minangka akronim kanggo Universal Resource Identifier.

Anggota saka set universal jeneng ing spasi jeneng kadhaptar lan alamat referring kanggo protokol kadhaptar utawa namespaces. Asring digunakake bebarengan karo Universal Resource Locator (URL), yaiku wangun URI.