TXT Akronim

TXT

TXT minangka akronim kanggo Rekaman Teks.

Cathetan TXT minangka jinis rekaman Sistem Jeneng Domain (DNS) sing ngemot informasi teks kanggo sumber ing njaba domain sampeyan. Sampeyan nambah cathetan iki menyang setelan domain. Asring digunakake kanggo ngesyahke kepemilikan domain lan nyiyapake cathetan otentikasi email.