Akronim TCPA

TCPA

TCPA minangka akronim kanggo Undhang-undhang Perlindhungan Pelanggan Telephone.

Regulasi Amerika Serikat iki dilulusake ing taun 1991 lan mbatesi panggunaan sistem telpon otomatis, pesen swara buatan utawa sing wis direkam, pesen teks SMS, lan mesin faks. Iki uga nemtokake sawetara syarat teknis kanggo mesin fax, autodialer, lan sistem olahpesen swara-utamane karo pranata sing mbutuhake identifikasi lan informasi kontak entitas sing nggunakake piranti kasebut ing pesen kasebut.