Akronim SSP

SSP

SSP minangka akronim kanggo Panyedhiya-Sisih Platform.

platform sell-sisih, lan SSP platform sing mbisakake penerbit kanggo ngatur persediaan iklan, isi karo iklan, trek respon, lan nampa revenue.