SSO Akronim

SSO

SSO minangka akronim kanggo Single Sign-On.

Cara otentikasi sing ngidini pangguna ndhaptar utawa mlebu menyang platform pihak katelu kanthi mlebu siji saka sawetara platform utama kalebu Google utawa Microsoft.