Akronim SQL

SQL

SQL minangka akronim kanggo Sales Qualified Sales.

Calon pelanggan sing wis pindhah liwat pipa penjualan - saka timbal sing nduweni kualifikasi marketing liwat timbal sing ditampa dodolan - menyang posisi ing ngendi tim sales saiki bisa ngowahi dadi pelanggan aktif.

Source: Gartner

SQL

SQL minangka akronim kanggo Informasi Query Language.

Basa sing digunakake ing program lan dirancang kanggo ngatur data sing dianakake ing sistem manajemen basis data relasional, utawa kanggo pangolahan stream ing sistem manajemen aliran data relasional. Sintaks lan perpustakaan fungsi sing gegandhengan bisa beda-beda ing antarane platform basis data.