Akronim SPF

SPF

SPF minangka akronim kanggo Kerangka Kebijakan Pangirim.

Sender Policy Framework minangka protokol otentikasi email sing dirancang kanggo ndeteksi pemalsuan domain sing dikirim saka layanan ngirim utawa alamat IP sing ora sah nalika ngirim email.