Akronim SOV

SOV

SOV minangka akronim kanggo Nuduhake Suara.

Model pangukuran ing marketing lan iklan. Share of voice ngukur persentase belanja media dening perusahaan dibandhingake karo total pengeluaran media kanggo produk, layanan, utawa kategori ing pasar.