Akronim UKM

SME

SME iku singkatan saka Usaha Kecil lan Menengah.

n Uni Eropa, Usaha Kecil lan Sedheng yaiku organisasi kanthi ukuran tartamtu sing diukur kanthi jumlah karyawan. Usaha cilik duwe kurang saka 50 karyawan lan perusahaan ukuran medium duwe luwih saka 50 nanging kurang saka 250 karyawan. Singkatan SMB digunakake ing Amerika Serikat lan beda-beda ing panjelasan.