Akronim SERP

SERP

SERP minangka akronim kanggo Kaca Hasil Mesin Telusuran.

Kaca sing sampeyan ndharat nalika sampeyan nggoleki tembung kunci utawa istilah tartamtu ing mesin telusur. SERP nyathet kabeh kaca peringkat kanggo tembung kunci utawa istilah kasebut.